Webudvikling – Skal du have et nyt website?

Det er ikke længere nok blot at have et website, der ser pænt ud. Dit website skal sikre, at du får trafik, genererer leads og skaber salg eller konverteringer. Den klassiske tilgang til traditionelle websites, hvor det var et “online visitkort” er død. 

Kunne du også tænke dig at dit website sikrede vækst for din virksomhed? Med vores tilgang til at opbygge et website, får du en webside, der fokuserer på dine besøgendes kunderejse og tager udgangspunkt i inbound og content marketing. Det giver dig et website der er bygget til vækst – ikke kun til pynt. 

Når vi bygger et nyt website fokuserer vi bl.a. på…

Trafik & leads

Vi bygger dit website til at skabe trafik og indsamle leads. Med fokus på kunderejsen sikrer vi, at dine besøgende får den rette information. Vi dykker ned i, hvordan dine brugere agerer, og skaber et site, der er bygget til at skabe resultater!

Content, SEO & design går hånd i hånd

Vores team af content specialister og front-end developers har fokus på moderne design trends. I en sammenhæng med jeres design skabes et responsivt website, der er lækkert at se på, fængende at læse og klarer sig fantastisk på Google.

Vi tilbyder at gøre webudviklingen til en løbende proces

Med en “growth-driven” tilgang, holder vi øje med, hvad der skaber resultater. Vi laver løbende optimeringer, så du hele tiden får øget effekt fra dit website.

hexagon-lordret-pattern-image

Vil du vide mere om, hvad vi har udviklet?

Vi team har erfaring fra udviklingen af over +100 websites.
Se et par af vores cases herunder

KUNDECASE #1

Biogasclean søgte et website, der kunne understøtte deres udviklingen fra national virksomhed til en ledende global virksomhed inden for industrien. Med et løft af deres identitet, og udviklingen af et nyt design, kan de nu med stolthed præsentere sig for kunder i hele verden.

KUNDECASE #2

Comby skulle udvide fra det grønlandske marked og til det danske. Vi hjalp dem med at skabe et stærkt funament i Danmark ved at skabe et website, der fokuserede på at skabe leads og henvendelser.

Hvorfor vælge os til at udvikle dit website?

Vores team har erfaring fra mere end 100 forskellige webprojekter. For os er alle webprojekter unikke, og derfor er vores vigtigste opgave at forstå, hvad kundens forventninger og behov er. Det kan virke banalt, men vores erfaring er, at rigtig mange kun fokuserer på design – og glemmer det der vækster virksomheden – konverteringer og salg.

Med vores tilgang skaber vi et stærkt website, hvor konverteringer, tekst, design, SEO og responsivitet går hånd i hånd. Er du på jagt efter det, så er vi muligvis den rette partner for dig.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan med dit kommende website?

 

Med vores tilgang til webudvikling får du et website, der løfter din forretning! Vi tager gerne en snak om, hvordan vi kan udvikle dit næste website. Book et møde og kom igang med det samme.