Vælg en side

WEBUDVIKLING

Det er ikke længere nok blot at have et website, der ser pænt ud. Dit website skal sikre, at du får trafik, genererer leads og skaber salg eller konverteringer. Den klassiske tilgang til traditionelle websites, hvor det var et “online visitkort” er død. 

Kunne du også tænke dig at dit website sikrede vækst for din virksomhed? 
Med vores tilgang til at opbygge et website, får du en webside, der fokuserer på dine besøgendes kunderejse og tager udgangspunkt i inbound og content marketing.

Det giver dig et website der er bygget til vækst – ikke kun til pynt. 

Derfor skal vi udvikle dit næste website

Ydelser mail

Vi er stærke på design & content

Vi team har stærke kompetencer indenfor design og content. Det sikrer et stærk & stilfuldt website.

Ydelser mail

Trafik & leads

Vi bygger dit website til at skabe trafik og indsamle leads. Med fokus på kunderejsen sikrer vi, at dine besøgende får den rette information.


Ydelser mail

En løbende proces

Med en “growth-driven” tilgang, holder vi øje med, hvad der skaber resultater. Vi laver løbende optimeringer, så du hele tiden får øget effekt fra dit website.

seo-graph

DESIGN & KUNDEREJSE

Hos Itch fokuserer vi på at udvikle et website, der er opbygget efter din besøgendes kunderejse. Alle sider skal have forskellige mål og samlet lede mod et formål. 

GØR DIT WEBSITE TIL EN SMUK & EFFEKTIV LEADMASKINE

Vi opbygger vores websites med stærke CTA’er, effektive formularer og en tilgang, hvor siden understøtter et moderne design, der sikrer de rigtige konverteringer. Dermed bliver din hjemmeside en lead-maskine! Det kalder vi en inbound marketing tilgang. 

VI HJÆLPER BL.A. MED

  • Moderne & responsivt design
  • Tekstproduktion
  • SEO
  • UX / Opbygning af kunderejse
webdesign

TEKSTFORFATNING

Vi er erfarne tekstformidlere med ansatte, der har et højt journalistisk niveau. Hos os kan du forvente et bureau der forstår at formidle komplekse forretningsområder til snævre industrier. 

STYRK DINE BESØGENDES FORSTÅELSE AF DIG MED DEN RETTE CONTENT
Vi sætter en dyd i vores kommunikation. Vi står inde for at vores tekster, har det rette budskab, fortalt på det rette tidspunkt til den rette person. Vi hjælper både med tekst til sider, udvikling af infografiker, e-bøsger, whitepapers og meget mere

VI HJÆLPER BL.A. MED

  • Tekstproduktion til sider
  • Udvikling af blogs
  • Content offers – whitepapers, e-bøger, tjeklister
  • Infografikker
webdesign
Google Ads 2019

ET WEBSITE ER EN LØBENDE PROCES

Vi ser ikke et website for at være en løsning, der blot overleveres og efterlades til vores kunder. For at sikre vækst, tager vi en agil tilgang. Det betyder, at vi måler på hvilke sider der performer, og hvad der kan forbedres. 

MED GROWTH DRIVEN DESIGN BLIVER DIT WEBSITE STÆRKERE & STÆRKERE!

Growth Driven Design er en moderne måde at bygge websites på. Byggestenen bag denne tilgang er, at konverteringsoptimering altid er i hovedsædet, når et website bygges og udvikles. Der er ikke længere meget ide i at lave et website, og så blot lade det stå.

Med den digitale udvikling skal et website udvikles løbende for at give resultater. Ligesom en plante, skal have vand og næring for at vokse.

VI HJÆLPER BL.A. MED

  • Måling & analyse
  • Konverteringsoptimering

VIL DU HAVE HJÆLP TIL AT UDVIKLE DIT WEBSITE?

 

Med vores tilgang til webudvikling får du et website, der løfter din forretning! Vi tager gerne en snak om, hvordan vi kan udvikle dit næste website. Book et møde og kom igang med det samme.

Bliv klædt på til inbound marketing med vores hjælpsomme artikler

Hos Itch Marketing skriver vi ofte om alt inden for digital marketing og inbound marketing. Vi forsøger at tage den nyeste viden og sætte i en ramme, som er relevant for ejeren samt salgs- og marketingsafdelingen hos små- og mellemstore virksomheder. Vil du blive følge med i den konstante udvikling inden for online marketing, så tag et kig på vores blog eller se vores 3 nyeste blogs her.