Vælg en side

WEBSITE STRATEGI

Et website skal understøtte virksomhedens visioner, og udsende det rette indhold og budskaber, der hjælper leads med at konvertere. Gennem et lækkert, brugervenligt og responsivt design sikrer du trafik og leadgenerering. Giv dit website et formål gennem en effektiv strategi, der understøtter virksomheden og genererer trafik. 

Opbyg dit website efter en inbound tilgang og få mere værdi ud af dine besøgende.

Ydelser mail

Fokus på kunderejsen

For at hjælpe besøgende, skal du tilbyde content, der hjælper dem der hvor de er i kunderejsen. Personaliser og tilpas CTA’er og indhold.

Ydelser mail

Få flere konverteringer

Få flere konverteringer ud af dit website. Forstå hvad brugerne behøver, og følg dine besøgende fra A til B. 

Ydelser mail

Sæt mål og opnå KPI’er

Med en ny strategi kommer også nye målsætninger. Vi arbejder med at indsamle data, analysere og understøtte dit website efter dine KPI’er.

seo-graph

UDVIKLING AF WEBSITE

Skab et website, der generer gode, kvalificerede leads. Drop selvpromovering af virksomheden, men hjælp besøgende med at få svar på deres problemer.

FOKUS PÅ MÅLGRUPPEN

Hvad vil målgruppen have? Og hvad vil I have at websitet skal gøre for jer? Kombiner de to ting, og skab en harmonisk website, hvor I viser besøgende, at er til for at hjælpe dem og ikke skal sælge jer selv.

ARBEJD MED INBOUND MARKETING

Opbyg dit website med tanke på inbound marketing. Skab personaer og tænk på kunderejsen, for at få mest værdi ud af dit content.
SKAB STRUKTUR MED INBOUND MARKETING
Find ud af, hvordan du optimerer dit website i forhold til inbound marketing disciplinerne.
webdesign
seo-graph

STYRK DIN KONKURRENCEEVNE

Din value proposition er essensen af din konkurrenceevne. Vis besøgende, hvad du står for og hvorfor de skal vælge dig.

SYNLIGØR DINE VALUE PROPOSITIONS

Få tips til, hvordan du kan bedst kan fremstille dine value propositions på dit website. Gennem 5 konkrete steps får du hjælp til, hvordan du kommer i gang nu.

SÆT GANG I EN WEBSITE STRATEGI NU

 

Inbound Marketing tilgangen benyttes af ledende virksomheder – både på globalt plan og i Danmark. Det er fordi, det fungerer! Vil du have en gratis gennemgang af dine muligheder? Book et møde og kom igang med det samme.

Bliv klædt på til inbound marketing med vores hjælpsomme artikler

Hos Itch Marketing skriver vi ofte om alt inden for digital marketing og inbound marketing. Vi forsøger at tage den nyeste viden og sætte i en ramme, som er relevant for ejeren samt salgs- og marketingsafdelingen hos små- og mellemstore virksomheder. Vil du blive følge med i den konstante udvikling inden for online marketing, så tag et kig på vores blog eller se vores 3 nyeste blogs her.