Social Media Annoncering – Få hjælp til ads på Facebook, LinkedIn & Instagram

Sociale medier er en af de bedste måder til at udbrede dit brand, og alt det indhold du skaber. Opnå større rækkevidde og fang brugere, der normalt ikke ville finde dig.

Fang din målgruppe der, hvor de befinder sig. Næsten alle befinder sig på minimum 1 medie, og du kan ramme dem i arbejdstiden og i fritiden. Brug dine kanaler strategisk og giv dine annoncer liv gennem billeder og video.

Vil du vide mere?

Brug Ads til at skabe leads direkte fra Facebook, Instagram & LinkedIn

Opsæt inspirerende annoncer på sociale medier, der skaber trafik og leads til dit website. Vi hjælper med at opsætte kreativer og målgrupper, der skaber vækst og øger dine resultater.

Traffic Ads – Ram målgruppen hvor de er tilstede

Sociale medier er ikke til at komme uden om. Opret annoncer der er målrettet dine personas. Dermed kan du skaffe trafik, fra folk der endnu ikke aner du findes.

Lead Ads – Skaf leads udenom dit website

Leadgenerering er hot på de sociale medier. Vi har utallige cases, hvor vi har skaffet B2B leads direkte fra sociale medier. Det er effektivt og billigt for mange.

Retargeting – Vend tabte besøgende til konverteringer

Ved at fokusere på retargeting kan du få dine tabte besøgende tilbage – og endda gøre dem til kunder. Det og mange andre annonceringstaktikker, kan give dig øget omsætning

Sticky note med strategi for leads

Med samarbejdet er Master vækstet med 27 nye kunder og 324 leads fra inbound i løbet af det første år

5Tegnebræt 4800

"Med hjælp fra Itch Marketing har vi fået sat vores inbound marketing i system og vi kan måle på hvad, der virker og hvor vi skal justere. Samspillet mellem marketing- og salgsaktiviteter bliver styrket gennem HubSpot og Itch."

mia-debel

Mia Debel
Digital marketing manager
Master Danmark A/S

Sæt gang i din social media annoncering nu

 

Inbound og marketing automation tilgangen benyttes af ledende virksomheder – både på globalt plan og i Danmark. Det er fordi, det fungerer! Vil du have en gratis gennemgang af dine muligheder? Book et møde og lær mere med det samme.