Vælg en side

SOCIAL MEDIA ANNONCERING

Sociale medier er en af de bedste måder til at udbrede dit brand, og alt det indhold du skaber. Opnå større rækkevidde og fang brugere, der normalt ikke ville finde dig.

Fang din målgruppe der, hvor de befinder sig. Næsten alle befinder sig på minimum 1 medie, og du kan ramme dem i arbejdstiden og i fritiden. Brug dine kanaler strategisk og giv dine annoncer liv gennem billeder og video. 

OPSÆT INSPIRERENDE ANNONCER PÅ SOCIALE MEDIER, DER SKABER TRAFIK TIL DIT WEBSITE. Vi tager det tunge løft og finder søgeord, der rammer din målgruppe.

Ydelser mail

Ram målgruppen hvor de er tilstede

Sociale medier er ikke til at komme uden om. Opret annoncer der er målrettet dine personas. Dermed kan du skaffe trafik, fra folk der endnu ikke aner du findes. 

Ydelser mail

Skaf leads udenom dit website

Leadgenerering er hot på de sociale medier. Vi har utallige cases, hvor vi har skaffet B2B leads direkte fra sociale medier. Det er effektivt og billigt for mange.

Ydelser mail

Vend tabte besøgende til konverteringer

Ved at fokusere på retargeting kan du få dine tabte besøgende tilbage – og endda gøre dem til kunder. Det og mange andre annonceringstaktikker, kan give dig øget omsætning

seo-graph

DET BEDSTE TIDSPUNKT FOR OPSLAG

Det er ikke nok at lave gode opslag til sociale medier. Selvom du poster på sociale medier, betyder det ikke at alle dine følgere ser dine opslag.

TIMING IS EVERYTHING

Ram din målgruppe på det helt rigtige tidspunkt. Nogle dage og tidspunkter er bedre at poste end andre hvad enten det er Facebook, Instagram, LinkedIn eller Twitter.

SOCIAL MEDIA KALENDER

Undgå at misse vigtige deadlines eller post de samme emner lige efter hinanden. Skab overblik og planlæg dine opslag.
HOLD OVERBLIKKET
Hent social media kalenderen og få bedre styr på alle dine content aktiviteter. Hold din inspiration samlet i inspirationsbanken.
webdesign

SÆT GANG I SOCIAL MEDIA ANNONCERING  NU

 

Inbound Marketing tilgangen benyttes af ledende virksomheder – både på globalt plan og i Danmark. Det er fordi, det fungerer! Vil du have en gratis gennemgang af dine muligheder? Book et møde og kom igang med det samme.

Bliv klædt på til inbound marketing med vores hjælpsomme artikler

Hos Itch Marketing skriver vi ofte om alt inden for digital marketing og inbound marketing. Vi forsøger at tage den nyeste viden og sætte i en ramme, som er relevant for ejeren samt salgs- og marketingsafdelingen hos små- og mellemstore virksomheder. Vil du blive følge med i den konstante udvikling inden for online marketing, så tag et kig på vores blog eller se vores 3 nyeste blogs her.