Vælg en side

SEO

At blive fundet på Google med godt indhold er altafgørende for din trafik. Search Engine Optimization (søgemaskineoptimering), også bedre kendt som SEO, er din vej til online synlighed. Øg din organisk søgetrafik med højere søge rangeringer, forbedre synligheden og styrk website performance.

SEO er under konstant forandring og vil du sikre at dit indhold bliver på side 1 på Google, skal du hele tiden udvikle og forbedre dit indhold. 

INBOUND SUCCES STARTER MED AT TILTRÆKKE DE RIGTIGE BESØGENDE TIL DIT WEBSITE. DET ER DEM DER ER PÅ UDGIK EFTER godt, CONTENT SOM HJÆLPER DEM MED AT LØSE ET PROBLEM.

Ydelser mail

Tiltræk flere besøgende

Dit website skal være en form for prospects magnet; tiltrække de mest interesserede købere og giver dig leads af høj kvalitet.

Ydelser mail

Øg placeringen i søgeresultaterne

For at kunne eksistere, skal dit brand blive set. Brug SEO teori og content marketing til at komme frem i søgelyset.

Ydelser mail

Vær en autoritet

Opret linking fra andre troværdige websites og stig i graderne. Bliv anset som thought-leadership.

seo-graph

HVAD DU SKAL MÅLE PÅ

Google Analytics er et af de mest kraftfulde analyseværktøjer, der er tilgængelig inden for digital marketing (og hey – det er gratis). Det er et must-have på dit website, hvis du vil forbedre din SEO og dit websites performance.

BLIV KLOGERE PÅ DIN SEO

Få overblik over de vigtigste målinger, du skal kende til i Google Analytics, hvis du gerne vil blive klogere på din SEO og ønsker at forbedre din rangering.

FÅ EN TOP PLACERING MED EN PILLAR PAGE TILGANG!

Begynd at arbejde med pillar pages, for at skabe gode resultater med dit content marketing. Skab en god brugeroplevelse og lav et logisk layout til dit indhold, og få dit indhold til at rangere højere på Google.
STYRK DIT INDHOLD MED PILLAR PAGES

SEO udvikler sig hele tiden og vi skal følge trop, hvis vi vil have succes med content marketing. Pillar pages kan være vejen frem.
webdesign
seo-graph

SKAB BEDRE SYNLIG OG MERE TRAFIK

SEO handler i lige så høj grad om tekst, som det handler om teknik. Langt hen af vejen kan content creators gøre en stor forskel gennem tekstproduktion, som er grundstenen for synligheden af blogindlæg.

OPTIMER DIT BLOGINDLÆG MED SEO

Få en tjekliste til, hvordan du optimerer dit blogindlæg i jagten på at blive fundet og skabe mere trafik til dit website.

SÆT GANG I SEO NU

 

Kombinationen af SEO & inbound marketing gør en kæmpe forskel! Med et fokus, der kombinerer content & teknisk SEO, vil du rykke hurtigt frem i søgeordsplaceringerne. Vil du have en gratis gennemgang af dine muligheder? Book et møde og kom igang med det samme.

Bliv klædt på til inbound marketing med vores hjælpsomme artikler

Hos Itch Marketing skriver vi ofte om alt inden for digital marketing og inbound marketing. Vi forsøger at tage den nyeste viden og sætte i en ramme, som er relevant for ejeren samt salgs- og marketingsafdelingen hos små- og mellemstore virksomheder. Vil du blive følge med i den konstante udvikling inden for online marketing, så tag et kig på vores blog eller se vores 3 nyeste blogs her.