Vælg en side

MARKETING AUTOMATION

Marketing automation referer til en software, der har til formål at udøve marketingrelaterede handlinger, uden at der skal foretages en manuel handling. Øg vækst og få hjælp til bedre håndtering af dine leads. Marketing automation frigør din tid, og du kan bedre pleje dine kunder og skabe den rette kommunikation med potentielle kunder.  Baseret på data kan du tracke og analysere handlinger og relationer på en langt smartere og mere effektiv måde med marketing automation. 

Brug marketing automation til at modne dine leads med relevant og personaliseret indhold, og konverter dine lead til kunder.

Ydelser mail

Skab personlige budskaber

Undgå at fremstå som en maskine. Skab personlige budskaber og server tilpasset bruger indhold på baggrund af brugernes handlinger.

Ydelser mail

Få større effekt af dit CRM

Marketing automation og CRM skaber tilsammen magi. Tilpas kommunikation og få større indblik i dine leads.

Ydelser mail

Send budskaber på det rette tidspunkt, til de rette leads

Ved at arbejde med marketing automation, kan du udsende de rette budskaber på det rette tidspunkt. Dermed skaber du flere salgsparate leads.

seo-graph

FORSTÅ VÆRDIEN AF MARKETING AUTOMATION

Marketing automation er et stærkt redskab inden for inbound marketing, der hjælper med at ramme den rigtige målgruppe, på det rigtige tidspunkt, med et relevant budskaber.

ORGANISER DIN TID

Få tips til, hvordan marketing automation sparer dig tid og stadig konverterer leads.

webdesign

Kom godt i mål

Menneskelig indsats er nogle gange det svageste led. Hvis du ikke selv har oplevet at en lille fejl, kan få store konsekvenser, så husk ikke at slå hoved helt fra, når du arbejder med marketing automation.

TEKNOLOGIEN ER IKKE STÆRKE END DINE EGNE FEJL
Selvom du automatiserer dine ting og lader teknologi hjælpe dig, skal du altid huske at læse korrektut eller sikre at du ikke har slået noget forkert til. Vi hjælper dig med at sikre, at din marketing automation fungerer 100% optimalt.

webdesign

SÆT GANG I MARKETING AUTOMATION NU

 

Inbound Marketing tilgangen benyttes af ledende virksomheder – både på globalt plan og i Danmark. Det er fordi, det fungerer! Vil du have en gratis gennemgang af dine muligheder? Book et møde og kom igang med det samme.

Bliv klædt på til inbound marketing med vores hjælpsomme artikler

Hos Itch Marketing skriver vi ofte om alt inden for digital marketing og inbound marketing. Vi forsøger at tage den nyeste viden og sætte i en ramme, som er relevant for ejeren samt salgs- og marketingsafdelingen hos små- og mellemstore virksomheder. Vil du blive følge med i den konstante udvikling inden for online marketing, så tag et kig på vores blog eller se vores 3 nyeste blogs her.