Vælg en side

LEAD NURTURING

De fleste leads er langt fra varme og købsparate, når du først møder dem. Derfor skal du hjælpe dem med at træffe den rette beslutning gennem lead nurturing. Lead nurturing er en teknik til at styrke relationen til kunderne ved at opbygge tillid og hjælpe dem gennem købsrejsen. Lead nurturing fokuserer på at lytte til kundens behov, og give dem de svar og redskaber, de har brug for.

Opsæt målrettede, personaliserede e-mails. Server content der støtter og hjælper dine kunder med at træffe ønskede handlinger.

Ydelser mail

Gør dine leads varme med automatiserede mails

Med en marketing automation tilgang kan du informere og underholde dine leads, så de går fra kolde til varme.

Ydelser mail

Styrk dit salg med sequences

Med sequences kan dine sælgere automatisere den personlige opfølgning. Dermed kan de have en dialog kørende med flere leads på én gang.

Ydelser mail

Konverter leads hurtigere

Med en stærk lead nurturing proces kan du hurtigere få dine leads gennem salgstragten og forkorte konverteringstiden.

seo-graph

BRUG TID PÅ LEAD NURTURING, SÅ DINE LEADS HURTIGERE BLIVER TIL KUNDER

Lead Nurturing er et overset område. Det er ikke nok at skaffe leads. Du skal give dem løbende viden, så de fastholder interessen i din virksomhed

LEAD NURTURING GØR EN STOR FORSKEL I DAGENS DANMARK

Vi bliver mere forstyrret end nogensinde før. Derfor skal du sikre, at du er nærværende, på det rette tidspunkt med det rette budskab. Det kan være svært med ved at automatisere din lead nurturing, kan du klare denne udfordring. Dette hjælper på marketing & salg, og giver begge mulighed for at håndtere flere leads og kunder og samtidig give en bedre oplevelse.

SÅDAN ARBEJDER DU MED KUNDESUCCES

Kundesucces kommer ikke af sig selv. Vil du skabe bedre oplevelser og hjælpe din kunde med succes, er det vigtigt at komme godt fra start med en stærk og ligetil strategi.
KOM GODT I GANG OG SKAB SUCCES
Læs hvordan du med 6 trin kan opbygge dit program, og sikre succes for dine kunder.
webdesign

SÆT GANG I LEAD NURTURING

 

Lead nurturing kan gøre en afgørende forskel for din virksomhed! Ved at fokusere på at forkorte processen fra lead til kunde, kan du øge dit cashflow. Vil du have en gratis gennemgang af dine muligheder? Book et møde og kom igang med det samme.

Bliv klædt på til inbound marketing med vores hjælpsomme artikler

Hos Itch Marketing skriver vi ofte om alt inden for digital marketing og inbound marketing. Vi forsøger at tage den nyeste viden og sætte i en ramme, som er relevant for ejeren samt salgs- og marketingsafdelingen hos små- og mellemstore virksomheder. Vil du blive følge med i den konstante udvikling inden for online marketing, så tag et kig på vores blog eller se vores 3 nyeste blogs her.