Lead nurturing – Gør dine varme leads til kunder

De fleste leads er langt fra varme og købsparate, når du først møder dem. Derfor skal du hjælpe dem med at træffe den rette beslutning gennem lead nurturing.

Lead nurturing er en teknik til at styrke relationen til kunderne ved at opbygge tillid og hjælpe dem gennem købsrejsen. Lead nurturing fokuserer på at lytte til kundens behov, og give dem de svar og redskaber, de har brug for.

Vil du vide mere?

Brug lead nurturing & sequences, så dine sælgere får bedre resultater

Opsæt målrettede, personaliserede e-mails. Server content der støtter og hjælper dine kunder med at træffe ønskede handlinger.

Gør dine leads varme med automatiserede mails

Med en marketing automation tilgang kan du informere og underholde dine leads, så de går fra kolde til varme.

Styrk dit salg med sequences

Med sequences kan dine sælgere automatisere den personlige opfølgning. Dermed kan de have en dialog kørende med flere leads på én gang.

Konverter leads hurtigere

Med en stærk lead nurturing proces kan du hurtigere få dine leads gennem salgstragten og forkorte konverteringstiden.

tiltrækning-inbound-methodology-stages
seo-graph

Brug tid på lead nurturing, så dine leads hurtigere bliver til kunder

Lead Nurturing er et overset område. Det er ikke nok at skaffe leads. Du skal give dem løbende viden, så de fastholder interessen i din virksomhed

Lead nurturing gør en stor forskel I dagens danmark

Vi bliver mere forstyrret end nogensinde før. Derfor skal du sikre, at du er nærværende, på det rette tidspunkt med det rette budskab. Det kan være svært med ved at automatisere din lead nurturing, kan du klare denne udfordring. Dette hjælper på marketing & salg, og giver begge mulighed for at håndtere flere leads og kunder og samtidig give en bedre oplevelse.

Med samarbejdet er Master vækstet med 27 nye kunder og 324 leads fra inbound i løbet af det første år

5Tegnebræt 4800

"Med hjælp fra Itch Marketing har vi fået sat vores inbound marketing i system og vi kan måle på hvad, der virker og hvor vi skal justere. Samspillet mellem marketing- og salgsaktiviteter bliver styrket gennem HubSpot og Itch."

mia-debel

Mia Debel
Digital marketing manager
Master Danmark A/S

SÆT GANG I LEAD NURTURING

 

Lead nurturing kan gøre en afgørende forskel for din virksomhed! Ved at fokusere på at forkorte processen fra lead til kunde, kan du øge dit cashflow. Vil du have en gratis gennemgang af dine muligheder? Book et møde og kom igang med det samme.