INBOUND MARKETING

Købsrejsen har ændret sig! Danskerne finder i dag selv næsten alt informationen, før de skal foretage et køb. Vi vækster din virksomhed ved at arbejde med de tre mest afgørende elementer i moderne online marketing – trafik, leadgenerering og konvertering. 

Ved at fokusere på at samle og automatisere trafik, leads og salg kan du sikre, at din marketing hjælper hinanden. Det kalder vi inbound marketing. Med denne tilgang til marketing, gør du op med nogle af de udfordringer vi ser, hvor kunderne tabes på gulvet i løbet af processen.

Og det bedste af det hele er, at vi kan måle på vores resultater. Du ved altså, hvad du får for dine penge. 

Sæt fokus på kunderejsen med inbound marketing og skab værdi i hvert enkelt led af kunderejsen.

Ydelser mail

Få flere besøgende

For at få kunder med online marketing, skal du først have trafik. Her fokuserer vi på elementer, der med garanti giver dig flere besøgende.

Ydelser mail

Skab flere leads

Leads er din vej til direkte og gratis dialog med dine potentielle kunder. Med relevant og målrettet indhold, sikrer vi dig flere leads.


Ydelser mail

Øg dit salg

Ved at bruge automatiserede og personlige e-mails med indhold, der giver dig en konkurrencemæssig fordel øger vi dit salg.

seo-graph

FÅ FLERE BESØGENDE

Få mere trafik til dit website. Ved at arbejde med SEO, blogs, annoncering og website strategi, kan du få flere besøgende.

VI HJÆLPER DIG MED AT BLIVE FUNDET & FÅ FLERE BESØGENDE

Vil du have flere kunder i butikken? Så er en forøgning af trafikken til din webside oftest et godt sted at starte. De fleste virksomheder lider under udfordringen, at generere nok trafik til deres side. Din målgruppe skal vide at du eksisterer, før de overhovedet overvejer at handle med dig.

VI HJÆLPER BL.A. MED

 • Blogging
 • SEO
 • Content strategi
 • Annoncering på Google & sociale medier
 • Webudvikling & optimering
webdesign

FÅ FLERE LEADS & GØR DEM BRANDVARME

Leads er din vej til direkte og gratis dialog med dine potentielle kunder. Med relevant og målrettet indhold, sikrer vi dig flere leads & gør dem brandvarme.

SKAB FLERE LEADS MED INBOUND MARKETING & GØR DEM KØBSKLARE
Ved at arbejde med relevante og spændende content offers, så som e-bøger, tjeklister, whitepapers osv., kan vi bygge en inbound kampagne, der skaber leads og gør dem varme. Med marketing automation sikrer vi de rette e-mails, med det rette indhold, sendes til den rette person, på det rette tidspunkt. 

VI HJÆLPER BL.A. MED

 • Email marketing
 • Marketing Automation
 • Inbound kampagner
 • Content offers
 • Lead Ads
 • Konverteringsoptimering (CRO)
webdesign
rapport_analyse

RAPPORT & ANALYSE

Med en intelligent datadreven tilgang kan vi måle på hvilke indsatser, der giver vækst, og hvilke der kræver forbedring.

ANALYSE & RAPPORTERING, SÅ DU KAN NÅ DINE KPI’ER

Ved at arbejde med målsætninger og analysere på indsatser kan vi konstant udvikle og forbedre indsatserne. Hvilke blogs driver trafik, hvilke content offers giver leads, hvilke mails skaber salg? Med en marketing automation platform kan vi træffe intelligente databaserede valg. 

VI HJÆLPER BL.A. MED

 • Strategilægning
 • Rapportering & analyse
 • Opsætning af mål & KPI’er

VIL DU HØRE MERE OM DINE MULIGHEDER MED INBOUND MARKETING?

 

Inbound Marketing tilgangen benyttes af ledende virksomheder – både på globalt plan og i Danmark. Det er fordi, det fungerer! Vi tager gerne en snak om hvilke ydelser, der er relevante for din virksomhed. Book et møde og kom igang med det samme.

Bliv klædt på til inbound marketing med vores hjælpsomme artikler

Hos Itch Marketing skriver vi ofte om alt inden for digital marketing og inbound marketing. Vi forsøger at tage den nyeste viden og sætte i en ramme, som er relevant for ejeren samt salgs- og marketingsafdelingen hos små- og mellemstore virksomheder. Vil du blive følge med i den konstante udvikling inden for online marketing, så tag et kig på vores blog eller se vores 3 nyeste blogs her.

Den ultimative guide til SEO i 2021

Den ultimative guide til SEO i 2021

Hvad er det første du gør, når du har brug for nye marketing ideer? Eller hvis du skal have en ny reol eller har brug for en mekaniker? Her kommer et skud i tågen: Du går på Google. Du er ikke den...

read more