INBOUND KAMPAGNE

En koncentreret indsats der fokuserer alle marketingkanaler på enten ét tema, ét budskab eller ét mål. Hjælp dine leads gennem din marketing tragt, så de konverterer til kunder. En inbound kampagne er sammensætningen af et content offer, en landing page, en blog og nogle stærke automatiserede mails. Dermed gør du besøgende til varme leads!

en inbound kampagne er det mest effektive værktøj til at skabe nye, kvalificerede leads.

Ydelser mail

Skab nye, relevante leads!

Med en inbound kampagner skaber du leads ud fra noget viden, der er relevant for din målgruppe. Du får altså leads, der har interesse i dine ydelser. Det øger dine muligheder for salg!

Ydelser mail

Automatiser din leadgenerering

Med en inbound kampagne kommer du igang med at skabe og håndtere dine leads – helt automatisk. Det giver dig tid til at fokusere på at skabe trafik og salg. 

Ydelser mail

Kobl marketing & salg sammen

Vil du binde marketing & salg sammen? Med en inbound kampagne eksekverer marketing på at skabe leads til kampagnen. Salg overtager derefter disse leads, når de er varme

seo-graph

TJEKLISTE TIL DIN INBOUND MARKETING KAMPAGNE

Vil du have et bedre indblik i, hvad en inbound marketing kampagne omfatter? Se vores tjekliste der beskriver det fra a-z.

Få overblik over indholdet i en inbound marketing kampagne

Få en tjekliste til, hvordan du opbygger din inbound marketing kampagne. Der kræver mange elementer lige fra tekst, design, opsætning af landingssider til et system til opsamling af leads. Få det fulde overblik over indholdet her. Du kan enten selv kickstarte eller få vores hjælp. 

INBOUND VS. OUTBOUND

Outbound marketing er det vi kender som traditionel marketing. I sin reneste form bruger outbound marketing push-taktik, mens inbound marketing anvender pull-taktik.
INBOUND ER DEN MODERNE FORM FOR MARKETING
Inbound er den moderne form for marketing
Selvom inbound marketing på mange måder har skubbet outbound marketing ud på sidelinjen, er det godt at kende til forskellen på de to begreber.
webdesign

SÆT GANG I INBOUND KAMPAGNE NU

 

Inbound Marketing tilgangen benyttes af ledende virksomheder – både på globalt plan og i Danmark. Det er fordi, det fungerer! Vil du have en gratis gennemgang af dine muligheder? Book et møde og kom igang med det samme.

Bliv klædt på til inbound marketing med vores hjælpsomme artikler

Hos Itch Marketing skriver vi ofte om alt inden for digital marketing og inbound marketing. Vi forsøger at tage den nyeste viden og sætte i en ramme, som er relevant for ejeren samt salgs- og marketingsafdelingen hos små- og mellemstore virksomheder. Vil du blive følge med i den konstante udvikling inden for online marketing, så tag et kig på vores blog eller se vores 3 nyeste blogs her.

 

Den ultimative guide til SEO i 2021

Den ultimative guide til SEO i 2021

Hvad er det første du gør, når du har brug for nye marketing ideer? Eller hvis du skal have en ny reol eller har brug for en mekaniker? Her kommer et skud i tågen: Du går på Google. Du er ikke den...

læs mere