Vælg en side

HUBSPOT

HubSpot er markedets ledende platform inden for marketing automation. Platformen dækker både marketing, salg, service & CRM. Dermed kan du samle alt data et sted, og styrke din virksomhed. HubSpot optimerer din arbejdsproces og hjælper dig med leadgenering, markting, salg og support. 

Søger du en platform til at håndtere marketing, salg, service og ønsker du at arbejde med inbound marketing, er HubSpot det oplagte valg.

 

​Sådan hjælper vi dig med HubSpot

Få automatiseret din marketing, salg og/eller service og styrk din leadgenerering, dine kunderelation og frigiv flere ressourcer for dine medarbejdere. 

Ydelser mail

Onboarding af HubSpot

Vil du igang med HubSpot? Vi er certificerede HubSpot Partners og hjælper dig sikkert i mål med en onboarding af platformen. 

Ydelser mail

Eksekvering af marketing

Vil du have hjælp til at skabe resultater med inbound marketing? Vi hjælper dig med at udnytte de mange muligheder i HubSpot.

Ydelser mail

Strategi & målsætning

Vil du benytte inbound marketing som din strategi, og HubSpot som dit værktøj? Vores eksperter hjælper med strategi og målsætning.

HubSpot samler alt et sted

Få marketing, salg og service til at samarbejder for at pleje dine leads & kunder.

icon-circle-sm-demand-gen

HubSpot CRM

Saml dine marketing, salg og serviceaktiviteter et sted og tag styring med, at alt kommunikation går på tværs af afdelingerne.

Med Hubspot CRM får du en platform, hvor du kan samle dine kundedata, følge handlinger & korrespondance og bygge relationer med dine leads og kunder.

Hubspot CRM er 100% gratis!

 

Marketing-Hub-Free

Marketing Hub

HubSpots Marketing Hub er verdens førende platform til Marketing Automation.

Du kan samle alle marketingsindsatser et sted, og begynde at få flere besøgende, skabe flere leads og skalere med udførte inbound marketing kampagner.

UDVALGTE FEATURES
  • Leadgenerering
  • Marketing Automation
  • Content Creation
Sales-Professional-Illustration

Sales Hub

Sales Hub er det perfekt værktøj, til at styrke dine sælgeres nøgletal. Med en datadreven tilgang får du indsigt i dine leads adfærd og interesser.

Du kan automatisere store del af salgsprocessen, så dine sælgere kan bruge mere tid på salg.

UDVALGTE FEATURES
  • Email & lead tracking
  • Mødebooking
  • Sales Automation
Service-Hub-Illustration

Service Hub

Vil du altid have glade kunder? Med Service Hub, kan du nemt håndtere henvendelser og skabe en kundeservice, der overstiger forventningerne! 

Med en god service gør du glade kunder til ambassadører for din virksomhed.

UDVALGTE FEATURES
  • Supporthåndtering
  • Tilfredshedsmålinger
  • FAQ system
gold-horizontal-color

Certificeret Gold Solutions Partner

Itch Marketing er certificeret HubSpot Gold Solutions Partner som ét af blot få bureauer i Danmark. Certificeringen er vores garanti til dig for, at vi er 100-meter-mester ved alt, der har med HubSpot at gøre.

Det betyder, at vi har taget et hav af relevante og aktuelle certifikater, og samtidig giver det os en række værdifulde fordele hos HubSpot – som f.eks. direkte adgang til deres konsulenter og et endnu tættere samarbejde med HubSpot, der i sidste ende giver dig en bedre service, et bedre produkt og flere fordele.

18-1523280639294

Solutions Partner Certification

23-1523036557501

Inbound Marketing Certification

9-1523036180329

Inbound Sales Certification

24-1523036588925

Inbound
Certification

11-1523036268800

Email Marketing Certification

12-1523036297917

Marketing Software Certification

12-1523036297917

Sales Software
Certification

18-1523280639294

Delivering Client Success Certification

14-1523280670589

Delivering a Sales Plan Certification

18-1523280639294

Client Management Certification

seo-graph

ONBOARDING AF HUBSPOT

Marketing, Sales, Services & CRM? Vi hjælper dig med at komme igang med HubSpot og sikrer en effektiv og tryg onboarding. 

AT RYKKE TIL ET NYT SYSTEM, ER IKKE ALTID NEMT! VI HOLDER JER I HÅNDEN OG SIKRER AT I KOMMER I MÅL & LÆRER AT BRUGE HUBSPOT. 
Det er oftest en omfattende proces at skifte fra et system til et nyt. Men det behøver det ikke være! Vi hjælper dig med at komme sikkert i mål gennem en gennemtestet projektplan, hvor vi sørger for, at alt data, strategi og content kommer sikkert ind i HubSpot. Desuden lærer vi jeres virksomhed at benytte platformen. 

webdesign

EKSKVERING AF MARKETING

FÅ HJÆLP TIL CONTENT, AUTOMATISERING, SEO, ADS & ALLE ANDRE ASPEKETER AF MARKETING MULIGHEDER I HUBSPOT
HubSpot Marketing Pro & Enterprise dækker over et hav af marketing muligheder. Jo flere du aktiverer, jo hurtigere kan du nå dine mål. Vi hjælper med at eksekvere på de dele, som din marketingafdeling ikke har ressourcer til. Kontakt os og bliv klogere på, hvordan vores team af marketing eksperter, kan samarbejde med din virksomhed. 

webdesign
Google Ads 2019

STRATEGI & MÅLSÆTNING

Med HubSpot følger et behov for en inbound strategi. Vi hjælper med at udvikle og sparre om mulighederne og målsætning.

EN GENNEMFØRT STRATEGI ER GRUNDLAGET FOR SUCCES MED INBOUND MARKETING & HUBSPOT

Vil du have succes med inbound marketing og investeringen i HubSpot, så skal du have det strategiske grundlag på plads. Hvis din marketing-, salgs- og/eller service-afdeling skal have succes, skal strategien være på plads. Vi hjælper med udvikling af persona, taktikker, målsætning og rapportering.

VIL DU HAVE HJÆLP TIL AT KOMME I GANG MED HUBSPOT?

 

HubSpot er markedets førende marketing automation platform og benyttes af ledende virksomheder – både på globalt plan og i Danmark. Det er fordi, det fungerer! Vil du have en gratis gennemgang af dine muligheder med HubSpot? Book et møde og kom igang med det samme.

Vil du vide mere om Hubspot?

Hvis du vil dykke dybere ned i Hubspots muligheder og indhold, har vi lavet en guide, der giver dig et indblik i verdens førende inbound marketing platform. Her får du en dybere viden om de værktøjer der følger med, og hvad det egentlig er workflows, sales enablement, transactional e-mails osv. betyder.