Vælg en side

HUBSPOT ONBOARDING

HubSpot er brugervenligt og nemt at integrere. Men alle systemer kræver at man sætter sig ind i de nye funktioner. Få hjælp ned til mindste detalje med implementering, udvikling og eksekvering af HubSpots elementer. Vi sørger for, at du har det bedste udgangspunkt til at starte din HubSpot rejse og få den mest succes med platformen fremadrettet.

HubSpot er en stor investering – så du skal have fuld værdi, fra starten af! Vi hjælper dig til at komme optimalt igang med HubSpot.

Ydelser mail

Vi onboarder salg, marketing, service & cms

Vi har erfaring med at onboarde alle de forskellige HubSpot Hubs. Om det er Marketing, Sales og/eller Service, så kan vi sikre at din transformation går gnidningsfrit.

Ydelser mail

Vi er certificerede HubSpot Partners

Det betyder, at vi er uddannet i at lære andre, hvordan man bruger HubSpot. Vi har mere end 1000 læringstimer med HubSpot, for at give vores kunder den bedste oplevelse

Ydelser mail

Få bedre & hurtigere resultater

HubSpot er en stor investering – både på økonomi & ressourcer. Vi hjælper dig med det rette setup og den rette læring, så du kan få værdi med det samme. Vi sikrer at din virksomhed får det optimale udbytte af HubSpot.

seo-graph

HUBSPOT MARKETING HUB

Få adgang til værktøjer, der optimerer dit daglige brug af marketingaktiviteter – lige fra automation flows og leadgenerering til blogging og søgemaskineoptimering.

THE RIGHT CONTENT, TO THE RIGHT PEOPLE, AT THE RIGHT TIME

Marketing Hub giver dig redskaber til at du kan følge potentielle leads hele vejen igennem deres interaktion med din virksomhed. Bliv klogere på alle værktøjerne i Marketing Hub.

webdesign

DET RETTE VÆRKTØJ TIL INBOUND MARKETING

HubSpot er et kraftfuld marketing- og salgs automation-platform. Få mulighed selv at udføre, styre og måle på inbound marketing aktiviteter.

ALT-I-EN PLATFORM
HubSpot samler alle dine aktiviteter et sted inden for marketing, salg og service. Bliv klogere på, hvorfor og hvordan platformen kan hjælpe med at optimere dine arbejdsprocesser. 

webdesign
seo-graph

INBOUND FLYWHEEL

Med flywheel skal du se kunderejsen som en mere cirkulær proces. Marketing, salg og service skal ses som enheder, der skal arbejde sammen, for at kunden ikke står som et færdigt kapitel, når de først er kommet gennem tragten.

FORNY DIN SALGSTRAGT MED INBOUND FLYWHEEL.

Arbejd mere intensivt med kunderejsen. Kunderejsen slutter ikke, fordi kunden har købt dit produkt. Du skal hele tiden arbejde for at levere relevant content.

SÆT GANG I HUBSPOT ONBOARDING NU

 

Inbound Marketing tilgangen benyttes af ledende virksomheder – både på globalt plan og i Danmark. Det er fordi, det fungerer! Vil du have en gratis gennemgang af dine muligheder? Book et møde og kom igang med det samme.

Bliv klædt på til inbound marketing med vores hjælpsomme artikler

Hos Itch Marketing skriver vi ofte om alt inden for digital marketing og inbound marketing. Vi forsøger at tage den nyeste viden og sætte i en ramme, som er relevant for ejeren samt salgs- og marketingsafdelingen hos små- og mellemstore virksomheder. Vil du blive følge med i den konstante udvikling inden for online marketing, så tag et kig på vores blog eller se vores 3 nyeste blogs her.