Google Ads & SEM – Få mere trafik og vækst

Nå ud til potentielle kunder, når de søger efter din virksomhed eller dine produkter på Google. Google Ads og Search Engine Marketing (SEM) kan hjælpe med mere salg, flere downloads eller øget kontakt til dine kunder.

Opnå en topplacering, og få trafik med det samme, fra de helt rigtige besøgende på det rette tidspunkt. Sørg for at blive fundet på de helt rigtige søgeord og kom foran konkurrenterne.

Vil du vide mere?

Betal dig til trafik der giver konverteringer & salg. Hjælp dine kunder med at finde dig og få dine ydelser i toppen af googles søgemaskine.

Tiltræk flere købsklare besøgende med Search Ads

Med Search Ads kan du målrette mod folk, der er sidst i købsrejsen. Det giver dig flere besøgende, der er klar til at købe.

Øg din konkurrenceevne med Display Ads

Med Display Ads får du bannere på andre sites. Med en målrettet tilgang, kan du blive vist for personer, der har haft hensigt om at købe et produkt/ydelser, der matcher dine.

Fasthold dine tidligere besøgende

Med retargeting kan du målrette mod dine tidligere besøgende. Med fokus på dine fordele, kan du vende dem fra tabte besøgende til kunder.

Lup på Google Ads ikon på computer
Google ads ikon på smartphone

Få mere salg med den rette strategi for annoncering

Ved at fastlægge dine mål, kan vi fokusere på at udvælge de rette annoncetyper, der understøtter dine mål.

Den rette strategi giver dig bedste effekt!

Om du skal have søgeordsannoncer, display-annoncer, retargeting eller noget helt 4. kan være svært at finde frem til. Med en forståelse for dine mål, lægger vi en strategi, så de rette indsatser vælges.

rapport_analyse

En proces der kun bliver bedre & bedre

Med et månedlig Google Ads abonnement hos os, forbedrer vi hele tiden dine resultater med den viden vi indsamler gennem analyse og rapportering.

Vi måler på de vigtigste KPI’er og arbejder konstant for at forbedre dit udbytte

Google Ads er en enorm platform med utallige muligheder, der kan forbedre din annoncering. Ved at måle på relevante data for dine KPI’er, kan vi foretage de rette justeringer og hele tiden give dig en øget ROI.

rapport_analyse

Vi kan hjælpe dig med Google Ads & SEM

 

Google Ads er et stærkt værktøj til at skabe resultater med det samme. Vi hjælper dig med at finde de rigtige annoncetyper, og blive vist på de rette søgninger. Book et møde og kom igang med det samme.