Vælg en side

GOOGLE ADS / SEM

Nå ud til potentielle kunder, når de søger efter din virksomhed eller dine produkter på Google. Google Ads og Search Engine Marketing (SEM) kan hjælpe med mere salg, flere downloads eller øget kontakt til dine kunder. Opnå en topplacering, og få trafik med det samme, fra de helt rigtige besøgende på det rette tidspunkt. Sørg for at blive fundet på de helt rigtige søgeord og kom foran konkurrenterne.

BETAL DIG TIL TRAFIK DER GIVER KONVERTERINGER & SALG. HJÆLP DIN KUNDER MED AT FINDE DIG OG FÅ DINE YDELSER I TOPPEN AF GOOGLES SØGEMASKINE.

Ydelser mail

Tiltræk flere købsklare besøgende med Search Ads

Med Search Ads kan du målrette mod folk, der er sidst i købsrejsen. Det giver dig flere besøgende, der er klar til at købe.

Ydelser mail

Øg din konkurrenceevne med Display Ads

Med Display Ads får du bannere på andre sites. Med en målrettet tilgang, kan du blive vist for personer, der har haft hensigt om at købe et produkt/ydelser, der matcher dine.

Ydelser mail

Fasthold dine tidligere besøgende

Med retargeting kan du målrette mod dine tidligere besøgende. Med fokus på dine fordele, kan du vende dem fra tabte besøgende til kunder.

seo-graph

FÅ MERE SALG MED DEN RETTE STRATEGI FOR ANNONCERING

Ved at fastlægge dine mål, kan vi fokusere på at udvælge de rette annoncetyper, der understøtter dine mål.  

DEN RETTE STRATEGI GIVER DIG BEDSTE EFFEKT!

Om du skal have søgeordsannoncer, display-annoncer, retargeting eller noget helt 4. kan være svært at finde frem til. Med en forståelse for dine mål, lægger vi en strategi, så de rette indsatser vælges. 

webdesign

EN PROCES DER KUN BLIVER BEDRE & BEDRE

Med et månedlig Google Ads abonnement hos os, forbedrer vi hele tiden dine resultater med den viden vi indsamler gennem analyse og rapportering.

VI MÅLER PÅ DE VIGTIGSTE KPI’ER OG ARBEJDER KONSTANT FOR AT FORBEDRE DIT UDBYTTE

Google Ads er en enorm platform med utallige muligheder, der kan forbedre din annoncering. Ved at måle på relevante data for dine KPI’er, kan vi foretage de rette justeringer og hele tiden give dig en øget ROI. 

webdesign

VI KAN HJÆLPE DIG MED GOOGLE ADS & SEM

 

Google Ads er et stærkt værktøj til at skabe resultater med det samme. Vi hjælper dig med at finde de rigtige annoncetyper, og blive vist på de rette søgninger. Book et møde og kom igang med det samme.

Bliv klædt på til inbound marketing med vores hjælpsomme artikler

Hos Itch Marketing skriver vi ofte om alt inden for digital marketing og inbound marketing. Vi forsøger at tage den nyeste viden og sætte i en ramme, som er relevant for ejeren samt salgs- og marketingsafdelingen hos små- og mellemstore virksomheder. Vil du blive følge med i den konstante udvikling inden for online marketing, så tag et kig på vores blog eller se vores 3 nyeste blogs her.