E-mail marketing

E-mail marketing er et stærkt værktøj for virksomheder med mange leads, der opfordrer dine følgere til at engagere sig med dit indhold. E-mail marketing er et stærkt værktøj til at gøre dine leads til kunder ved at arbejde med automatiserede kampagner, nyhedsbreve, differentieret indhold og meget mere.

Vil du vide mere?

Styrk relationer & øg dit salg ved at skabe automatiserede e-mails, der gør dine leads til potentielle kunder.

Arbejd med automatiserede email kampagner

Ved at lave automatiserede e-mail kampagner, kan du lave relevant indhold, der udsendes på baggrund af segmentering. Det betyder kort sagt, at du kan lave spændende, veltimede e-mail kampagner, der øger din åbnings- og klikrate.

Kombiner email & CRM

Marketing automation og CRM skaber tilsammen magi. Lad dine emails bruge den viden, du indsamler om dine leads, og skab mails der øger din effekt.

Læg en strategi for dine email flows

Med en strategi der kombinerer kunderejsen og dine leads, kan du sikre, at dine mails hjælper med rykke leads tættere på at blive kunder og skabe salg.

tiltrækning-inbound-methodology-stages
optimer_e-mail

OPTIMER DIN E-MAIL MARKETING

Der er hård kamp om dine modtageres læsetid. Derfor handler det om at mestre e-mail marketing disciplinen.

Skab interesse for dine budskaber.
Vi arbejder med at skabe automatiserede e-mail flows, så dine e-mails kan holdes relevante og interessante for dine modtagere. Det gamle nyhedsbrev der udsendes til alle, bør gentænkes og med mere målrettede opdelinger af dine e-mail lister, kan vi hjælpe dig til bedre resultater med din e-mail marketing.

E-mail ikon med ulæste mails

PLEJ RELATIONER

E-mail marketing er stadig hot. Brug det til at pleje relationer og server lækkert indhold.

Hav styr på de forskellige processer & muligheder.

Moderne e-mail marketing bør kombineres med et stærkt CRM. Det giver dig muligheden for at personalisere dine e-mail kampagner, holde øje med hvornår dine e-mails performer bedst, og split-teste hvilken overskrift der gives højest åbningsrate. Vi hjælper dig med at vælge de bedste e-mail marketing system, og sætter gang i din e-mail strategi, så du kan få succes.

Vi har erfaring med alt fra MailChimp, Klaviyo, ActiveCampaign, HubSpot og mange flere.

E-mail ikon med ulæste mails

Med samarbejdet er Master vækstet med 27 nye kunder og 324 leads fra inbound i løbet af det første år

5Tegnebræt 4800

"Med hjælp fra Itch Marketing har vi fået sat vores inbound marketing i system og vi kan måle på hvad, der virker og hvor vi skal justere. Samspillet mellem marketing- og salgsaktiviteter bliver styrket gennem HubSpot og Itch."

mia-debel

Mia Debel
Digital marketing manager
Master Danmark A/S

Få hjælp til at automatisere din e-mail marketing nu

 

E-mail marketing går hånd i hånd med inbound marketing, som en af de vigtigste taktikker. Inbound tilgangen benyttes af ledende virksomheder – både på globalt plan og i Danmark. Det er fordi, det fungerer! Vil du have en gratis gennemgang af dine muligheder? Book et møde og lær mere med det samme.