Vælg en side

E-MAIL MARKETING

E-mail marketing er et stærkt værktøj for virksomheder med mange leads, der opfordrer dine følgere til at engagere sig med dit indhold. E-mail marketing er et stærkt værktøj til at gøre dine leads til kunder ved at arbejde med automatiserede kampagner, nyhedsbreve, differentieret indhold og meget mere.

Styrk relationer & øg dit salg ved at skabe e-mails, der engagerer og informerer dine modtagere, så de bliver varme leads. 

Ydelser mail

Skab personlige budskaber

Undgå at fremstå som en maskine. Skab personlige budskaber og server tilpasset bruger indhold på baggrund af brugernes handlinger.

Ydelser mail

Få større effekt af dit CRM

Marketing automation og CRM skaber tilsammen magi. Tilpas kommunikation og få større indblik i dine leads.

Ydelser mail

Relevante & tilpassede mails

Spar tid ved at samle dine aktiviteter, saml data samme sted og hold det store overblik. Planlæg opslag og undgå at overskride vigtige deadlines.

optimer_e-mail

OPTIMER DIN E-MAIL MARKETING

Der er hård kamp om dine modtageres læsetid. Derfor handler det om at mestre e-mail marketing disciplinen.

SKAB INTERESSE FOR DINE BUDSKABER

Vi arbejder med at skabe automatiserede e-mail flows, så dine e-mails kan holdes relevante og interessante for dine modtagere. Det gamle nyhedsbrev der udsendes til alle, bør gentænkes og med mere målrettede opdelinger af dine e-mail lister, kan vi hjælpe dig til bedre resultater med din e-mail marketing.

PLEJ RELATIONER

E-mail marketing er stadig hot. Brug det til at pleje relationer og server lækkert indhold.

HAV STYR PÅ DE FORSKELLIGE PROCESSER & MULIGHEDER
Moderne e-mail marketing bør kombineres med et stærkt CRM. Det giver dig muligheden for at personalisere dine e-mail kampagner, holde øje med hvornår dine e-mails performer bedst, og split-teste hvilken overskrift der gives højest åbningsrate. Vi hjælper dig med at vælge de bedste e-mail marketing system, og sætter gang i din e-mail strategi, så du kan få succes.

Vi har erfaring med alt fra MailChimp, Klaviyo, ActiveCampaign, HubSpot og mange flere.

plej_relationer_med_e-mail_marketing

SÆT GANG I E-MAIL MARKETING NU

 

Inbound Marketing tilgangen benyttes af ledende virksomheder – både på globalt plan og i Danmark. Det er fordi, det fungerer! Vil du have en gratis gennemgang af dine muligheder? Book et møde og kom igang med det samme.

Bliv klædt på til inbound marketing med vores hjælpsomme artikler

Hos Itch Marketing skriver vi ofte om alt inden for digital marketing og inbound marketing. Vi forsøger at tage den nyeste viden og sætte i en ramme, som er relevant for ejeren samt salgs- og marketingsafdelingen hos små- og mellemstore virksomheder. Vil du blive følge med i den konstante udvikling inden for online marketing, så tag et kig på vores blog eller se vores 3 nyeste blogs her.