Digital rådgivning

Med inbound marketing og webudvikling som ekspertise og stor erfaring fra kommunikationens verden, kan vi samle alle aspekterne og føre dit projekt sikkert fra A til B, og sikre at alle aspekter af din digitale kommunikation sammentænkes i en udført strategi. 

få_styr_på_grundbegreber_i_hubspot

Projektstyring af webløsninger og rådgivning i at skabe vækst digitalt. Skab digitalt succes gennem smarte løsninger.

Et webprojekt kan ofte være en svær proces. Måske du kender en af disse udfordringer?

  • Det er svært at komme i gang, for hvad er min strategi egentlig og hvordan skal jeg gribe det an?
  • Jeg vil gerne investere mere i online kommunikation, men jeg ved ikke hvad der giver mening?
  • Jeg er i gang med at få udviklet et website, men mit webbureau forstår ikke mine behov!
  • Jeg har forsøgt at udvikle det in-house, men kan ikke nå i mål med projektet.
  • Hvordan kan jeg måle på min investering og se om det har effekt?

Vi har hjulpet virksomheder med mange forskellige udfordringer med at nå i mål. Et er fælles for alle disse projektet. Vi har forstået kundens behov og fundet den løsning, der netop rammer dette behov.

Ydelser mail

Kommunikation, website & kunderejse

Din digitale succes afhænger af mange elementer. Sammenspillet med kommunikation, website og kunderejse er vores udgangspunkt for alt rådgivning.

Ydelser mail

Vi er bindeleddet mellem udviklerne & din virksomhed

<h1 style=whatthef*ck?> Det tekniske kodesprog fra udviklere, kan ofte være svært at forstå og være frustrerende. Vi binder bro mellem udviklerne og din virksomhed.

Ydelser mail

Grundlag i analyse & research

Vi baserer vores anbefaling på analyse & data. Ved at samle virksomhedens mål & tanker med statistik og data, kan vi træffe intelligente beslutninger.

hexagon-lordret-pattern-image

Kommunikation, kunderejse & website

Din digitale tilstedeværelse afhænger af mange ting. Et website der er konverteringsoptimeret, en sammenhængende kommunikation og forståelse af dine kunders købsrejse. 

Vi er bindeleddet mellem udviklerne & din virksomhed

Hos Itch har vi forståelse for kundens behov og kan snakke i tekniske termer, så vi kan formidle kundens behov for webbureauet. 

“En af de hyppigste udfordringer I et webprojekt er, at virksomheden og webbureauet taler forbi hinanden”

Hos Itch har vi forståelse for kundens behov og kan snakke i tekniske termer, så vi kan formidle kundens behov for webbureauet. 

Dette er den udfordring vi oftest ser, når vi træder ind i et projekt, der er gået i stå. Vi bliver bindeleddet mellem begge parter, og tager ansvar for, at projektet når i mål, så kunden er tilfreds med resultatet.

Og så sikrer vi, at projektet udvikles med alle de elementer og aspekter, vi ser nødvendig, for at websitet kan generere vækst for virksomheder. 

9-1523036180329
webdesign

Analyse & research

Vi baserer vores beslutninger på data, analyse og research. Vi stikker ikke blot tommelfingeren i vejret, og håber på det bedste.

Med data & statistik kan vi trække intelligente beslutninger

Før vi kommer med anbefalinger til strategi, webudvikling og mål, så har vi lavet vores forarbejde, så vores indspark er evidens baseret. 

Vi kigger desuden på tendenser, trends og udvikling, for at have en ide om den udvikling vores kunder går i møde. Derfor er dit projekt i sikre hænder hos os, da du ikke kun får et resultatet, der er holdbart nu. Det er også holdbart ud i fremtiden. 

​Analyse, strategi & rådgivning

Vi vil alle gerne bare klikke på “go” knappen og starte vores vækst. Men der er mange ting, der kan være afgørende for hvor stor succes vi får. Det er vores klare anbefaling, at der er lagt overvejelser i disse 6 elementer, før du starter med inbound marketing. Vi har hjulpet mange af vores kunder med dette – skal vi også hjælpe dig? 

Ydelser mail

Strategi

Er din virksomhed klar til at vækste? Ud fra en analyse af din virksomheds nuværende konkurrencemæssige situation, vækstpotentiale samt digitale markedsføring, skaber vi en strategi for din online marketing.

Ydelser mail

Persona

Ingen inbound marketing uden en persona! Hvem er det vi producerer alt vores indhold til? Ved at besvare dette spørgsmål, kan din kommunikation målrettes mod dine foretrukne kunder fremfor at skyde med spredehagl.

Ydelser mail

360° tjek

Med et 360° tjek undersøges din virksomheds nuværende placeringer på Google, samt hvilke ord der skaber resultater. Derudover analyseres din websides tekniske og tekstmæssige søgemaskineoptimering.

Ydelser mail

SMART mål

For at kunne skabe vækst, skal man vide hvordan man vil vækste. Her er SMART mål alt afgørende, for at analysere om vi når vores mål og delmål. Det giver os indsigt i hvor der skal optimeres, og hvor der skabes succes.

Ydelser mail

Kunderejse

Idag gennemgår kunderne 70% af kunderejsen inden vi kommer i kontakt med dem. Det betyder mindre kontrol. En forståelse af den nuværende kunderejse for dine kunder er essentiel, således der kan opsættes en fremtidig kunderejse med flest mulige touchpoints.

Ydelser mail

HubSpot rådgivning

Hubspot er verdens ledende inbound marketing platform. Alle værktøjer og redskaber understøttes med Hubspot. Som certificerede partnere kan vi hjælpe jer ned til mindste detalje med implementering, udvikling og eksekvering af de ønskede Hubspot elementer.

Vil du have rådgivning til dit digitale projekt?

 

Vi har stor erfaring med at føre webprojekter helt i mål! Om dit behov drejer sig om webudvikling, digital marketing eller salg, så vil vi gerne kigge på mulighederne. Vi tager gerne en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig & din virksomhed. Book et møde og kom igang med det samme.