Vælg en side

CRO: KONVERTERINGS-OPTIMERING

Konverteringsoptimering (CRO) er processen, der øger muligheden for at dine besøgende udfører en handling, når de besøger dit website. Ved at redesigne og ændre bestemte elementer på dit website, kan du øge chancerne for, at dine besøgende konverterer til leads eller kunder, før de forlader dit website.

UDNYT DEN EKSISTERENDE TRAFIK PÅ DIT WEBSITE. OPTIMÉR OG JUSTÉR DIT WEBSITE FOR AT ØGE CHANCERNE FOR AT KONVERTERE BESØGENDE TIL LEAdS.

Ydelser mail

Få flere konverteringer ud af dine besøgende!

Statistisk set forlader 99% af alle dit website uden en konvertering. Er det et problem for dig, så kan CRO hjælpe dig til flere konverteringer.

Ydelser mail

Hæld ikke penge ud af vinduet på annoncering

Mange virksomheder betaler for deres trafik – uden at få konverteringer. Ved at optimere din proces, kan du få mere værdi for pengene. 

Ydelser mail

Få opdelt din proces i købsrejsen

Dit website bør dække alle stadier i købsrejsen. Med vores tilgang til CRO kigger vi på elementer, der skaber opmærksomhed, overvejelser og salg.

seo-graph

FASTSÆT DINE VIGTIGSTE KPI’ER

En vigtig del af CRO er at måle på de rette KPI’er. Med vores tilgang finder vi sammen de rette KPI’er, og måler udviklingen ud fra en datadreven tilgang

Mål din udvikling

Med de rette KPI’er kan vi måle udviklingen og følge din fremgang. Vi holder øje med nuværende mål og kommer med anbefalinger for fremtiden.

webdesign

TEST MED “SPRINTS”

Efter at have defineret testmålet og varigheden, udfører vi et sprint, der er designet til at undersøge effekten af en CRO-indsats. Det kan omfatte alt fra udskiftning af en CTA til udvikling af en ny landing page.

LØBENDE & KONSTANT TEST & UDVIKLING
Vi holder øje med udviklingen i de indsatser, vi eksekverer på. CRO er ikke en “engangs-indsats”, men et forløb der følges løbende, så man hele tiden skaber bedre resultater, ud fra den viden man indsamler. 

webdesign
seo-graph

MÅNEDLIG AFRAPPORTERING

Vi laver en månedlig afrapportering, der måler udviklingen for de fastsatte KPI’er. Denne gennemgår vi med dig, og kommer med anbefalinger til fremtidige indsatser.

Følg din udvikling live

Med vores rapporteringsværktøj opsætter vi en live-platform, hvor du kan følge med i udviklingen for din virksomhed 24/7. Det giver gennemsigtighed for dig som kunde.

SÆT GANG I CRO NU

 

Inbound Marketing tilgangen benyttes af ledende virksomheder – både på globalt plan og i Danmark. Det er fordi, det fungerer! Vil du have en gratis gennemgang af dine muligheder? Book et møde og kom igang med det samme.

Bliv klædt på til inbound marketing med vores hjælpsomme artikler

Hos Itch Marketing skriver vi ofte om alt inden for digital marketing og inbound marketing. Vi forsøger at tage den nyeste viden og sætte i en ramme, som er relevant for ejeren samt salgs- og marketingsafdelingen hos små- og mellemstore virksomheder. Vil du blive følge med i den konstante udvikling inden for online marketing, så tag et kig på vores blog eller se vores 3 nyeste blogs her.