Content Marketing – Få hjælp til at skabe dit indhold

Content er benzinen på din inbound motor. Content kan komme i alle former og formater. Hvert element har sin fordele og kan bidrage med at opnå dine måle.

Alle content elementer skal støtte og vejlede besøgende gennem hele købsbeslutningen og skabe trafik, leads og salg. Ved at skabe målrettet content, som din målgruppe finder underholdende, informerede og engagerende, kan du skabe tillid og øge din troværdighed.

Vil du vide mere?

Få content til hele kunderejsen med en content marketing indsats

Content marketing handler om meget mere end promovering af dit produkt. Hvert blogindlæg, cta og e-mail er en mulighed for at hjælpe dine prospects og kunder med at løse deres daglige problemer.

Tiltræk de rette besøgende

Content der er søgeoptimeret og målrettet efter dine personaer, vil tiltrække de rette besøgende til dit website.

Konverter med overbevisning

Med en thought-leadership tilgang vælger dine potentielle kunder dig over konkurrenterne, da det giver dig en stærk troværdighed.

Plej dine leads i alle faserne af kunderejsen

Tilbyd relevant, hjælpsomt content til alle stadiet i dine kontakters købsrejse. Dermed sikrer du, de ikke går tabt på vejen.  

tiltrækning-inbound-methodology-stages
Itch pillar page

Pillar Pages & Topic Clusters er vejen til mere trafik

Begynd at arbejde med pillar pages for at få gode resultater med dit content marketing. Skab en god brugeroplevelse og lav et logisk layout til dit indhold, så dit indhold kommer til at rangere højere på Google.

Styrk dit indhold med Pillar Pages

SEO udvikler sig hele tiden og vi skal følge trop, hvis vi vil have succes med content marketing. Pillar pages kan være vejen frem.

itchblog_komigangmeddincontentmarketingstrategi

Content marketing strategi.

Få inspiration til hvordan du kan optimere din content marketing strategi. Med vores statistikker kan du se, hvordan andre praktiserer content marketing og hvad de sigter mod.

SKAB DEN BEDSTE STRATEGI.
Det kan være svært at opnå ‘best practice’. Det er både et attraktivt, men også et langsigtet mål, som kan være svært at komme i nærheden. Så hvordan nærmer man sig egentlig det mål?

itchblog_komigangmeddincontentmarketingstrategi
Itch pillar page

Få hjælp til tekstforfatning og content produktionen

Få hjælp til at skabe målrettet, relevant content, der styrker din troværdighed. Få besøgende til at komme tilbage, fordi du giver dem content, de kan bruge.

Skab leads med e-bøger

En e-bog er en fantastisk mulighed for at skrive om emner, der interesserer din målgruppe. Modsat blogindlæg kan du gå helt i dybden med et eller flere emner. Lær selv hvordan du skriver e-bøger eller få hjælp af os. 

Kontakt os og få lavet en snak om, hvordan vi i samarbejde kan hjælpe med at udvikle en strategi og skabe content, der hurtigst muligt giver jer udbytte.

Find ud af hvordan vi kan hjælpe dig med content

 

Inbound og marketing automation tilgangen benyttes af ledende virksomheder – både på globalt plan og i Danmark. Det er fordi, det fungerer! Vil du have en gratis gennemgang af dine muligheder? Book et møde og lær mere med det samme.