Website

Hos Itch leverer vi konverteringsoptimerede websites, der hjælper dig til trafik, leads og salg

Website ydelser

Hos Itch er vi certificerede i at udvikle konverteringsoptimerede websites (Growth Driven Design)

Det er ikke længere nok blot at have et website, der ser pænt ud. Dit website skal sikre, at du får trafik, genererer leads og skaber salg eller konverteringer. Den klassiske tilgang til traditionelle websites, hvor det var et “online visitkort” er død. 

Kunne du også tænke dig at dit website sikrede vækst for din virksomhed?
Med vores tilgang til at opbygge et website, får du en webside, der fokuserer på dine besøgendes kunderejse og tager udgangspunkt i inbound og content marketing.

Det giver dig et website der er bygget til vækst – ikke kun til pynt. 

Growth Driven Design Certification

Derfor giver vores websites resultater

A-B-C
conversation-optimisation

Design & kunderejse

Hos Itch fokuserer vi på at udvikle et website, der er opbygget efter din besøgendes kunderejse. Alle sider skal have forskellige mål og samlet lede mod et formål. 

Vi opbygger vores websites med stærke CTA’er, effektive formularer og en tilgang, hvor siden understøtter et moderne design, der sikrer de rigtige konverteringer. Det kalder vi en inbound marketing tilgang. 

landing-pages

Tekstforfatning

Vi er erfarne tekstformidlere med ansatte, der har et højt journalistisk niveau. Hos os kan du forvente et bureau der forstår at formidle komplekse forretningsområder til snævre industrier. 

Vi lægger en dyd i vores kommunikation. Vi står inde for at vores tekster, har det rette budskab, fortalt på det rette tidspunkt til den rette person.  

Tekstforfatning
agilitet
ppc

Et website er en løbende proces

Vi anser ikke et website for at være en løsning, der blot overleveres og efterlades til vores kunder. For at sikre vækst, tager vi en agil tilgang. Det betyder, at vi måler på hvilke sider der performer og hvad der kan forbedres. 

Dette er den moderne måde at bygge websider på, og byggestenen bag vores GDD tilgang, hvor konverteringsoptimering altid er i hovedsædet, når et website bygges og udvikles. Der er ikke længere meget ide i at lave et website, og så blot lade det stå.

Med den digitale udvikling skal et website udvikles løbende for at give resultater. Ligesom en plante, skal have vand og næring for at vokse. 

 

inbound-marketing

SEO

Intet website uden SEO. Du bygger heller ikke et hus uden en vej. Vi sikrer, at det indhold der udvikles til dig, er optimeret mod Google. 

Vi er seo-eksperter og står inde for, at alle vores tekster udvikles, så de skaber trafik til din side. Derudover bindes det hele sammen, så du kan findes på de emner, der er relevante for din virksomhed. Dette gør vi med en stærk søgeordsanalyse, en sammenhængende content strategi og den rette tekniske baggrund. Læn dig tilbage og se frem til flere besøgende. 

 

SEO

Skal vi snakke om dit website?

Vi er eksperter i at udvikle websites, der skaber trafik og genererer leads. Dette gøres med vores inbound marketing filosofi og vores erfaring med webudvikling.

Kontakt os nu og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig, med et udvikle et website, der er mere end et online visitkort. 

Profilbillede Morten Staal