Vores ydelser

Start her – gratis!

Inbound marketing

E

Skab mere trafik

E

Få flere leads

E

Øg dit salg

Udvalgte ydelser

E

SEO

E

E-mail marketing

E

Marketing automation

E

Lead nurturing

E

Content marketing

E

Paid social

E

Google Ads

Webudvikling

E

Webudvikling

E

Website strategi

E

CRO

$

Digital rådgivning

$

Alle ydelser

$

Få vurderet dit inbound marketing potentiale!

Overvejer du inbound marketing? Få en vurdering af dine muligheder.

Overvejer du HubSpot?

Opsætning af HubSpot

E

Marketing Hub

E

Sales Hub

E

Service Hub

E

CMS

E

Growth Suite

E

CRM Onboarding

Allerede HubSpot bruger?

$

Support & rådgivning

Få hjælp til tekniske eller strategiske spørgsmål til din HubSpot portal

$

Træning & undervisning

Få skræddersyet undervisning i HubSpot tilpasset dine behov

platinum-badge-color
$

Vil du have en gennemgang af HubSpot?

Få en gratis demo af HubSpot. Vi kan vise hele platformen eller enkelte Hubs.

$

Udnytter du det fulde potentiale af din HubSpot?

Vi analyserer din platform og vurderer om du kan forbedre din opsætning

$

Prøv HubSpot CRM gratis gennem os

Opsæt din egen HubSpot portal hvor du kan teste og lege med deres CRM – helt gratis.

Viden & inspiration

ydelser_content_offers

Blogs & artikler om inbound

Viden om alt inden for inbound marketing, HubSpot og andet marketing nørderi

buyer_persona

Gratis e-bøger & skabeloner

Find vores gratis værktøjer her. Downloadet af mange tusinde marketeers!

blog_Inbound_Tjekliste

Lær mere om inbound

Dybdegående guides om inbound, e-mail, content og de andre store begreber

ydelser_content

Cases fra vores kunder

Få et indblik i hvordan vi samarbejder. Læs cases om vores kunder

platinum-badge-color

Om Itch Marketing

$

Om os

Vi er inbound marketing eksperter. Bliv klogere på vores proces og værdier

$

Karriere

Vil du være en del af vores team? Læs mere om dine muligheder her

$

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål. Vi er kun en mail eller et opkald væk. 

Se alle vores ydelser og services

Vi tilbyder løsninger og ydelser til alle dele af inbound marketing. Se her hvilke ydelser vi tilbyder, eller se mulighederne ud fra dit behov. 

Vores ydelser

Vi har løsninger til alle stadier af købsrejsen! Vi har samlet alle vores ydelser herunder, så du kan se de forskellige områder, vi beskæftiger os med. Du kan desuden sortere efter om du behøver trafik, leads eller salg. 

Content Marketing

Content marketing skal hjælpe din målgruppe med at løse et problem. Opret blogindlæg, e-bøger, CTA’er og mails, der skaber tillid og øger din troværdighed hos målgruppen.

Content Offers

Giv dine besøgende content offers med gratis viden mod at du får deres oplysninger. Det viser din faglige kompetencer og kan skabe større konvertering.

CRO

Optimering af konverteringsfrekvens (CRO) er processen, der gør det muligt for folk at udføre en handling, når de besøger dit website. Øg chancerne for at besøgende konverterer.

Digital rådgivning

Få hjælp til projektstyring af webløsninger og rådgivning i at skabe vækst digitalt. Vi hjælper dig med at lave den digitale løsninger, der passer til din virksomhed, mål og visioner.

E-mail marketing

Engagér og plej dine leads med e-mail marketing. E-mail marketing styrker din personlige relation og kan hjælpe med hurtigere konvertering.

Google Ads / SEM

Fokuser på søgemaskineoptimering og betalt annoncering med Google Ads for at nå ud til potentielle kunder. Øg chancerne for at få leads.

Hubspot

HubSpot er markedets ledende platform inden for marketing automation. Saml og styrk dine aktiviteter inden for marketing, salg, service & CRM.

HubSpot CMS Website

Få bygget et website i HubSpot CMS. Vi hjælper med at udvikle dit nye website bygget i HubSpot.

HubSpot Growth Suite Onboarding

Bliv HubSpot Rockstar med Growth Suite. Bliv ekspert i at sende det rette indhold, til de rette mennesker, på det rette tidspunkt.

HubSpot Onboarding

Få hjælp med implementering, udvikling og eksekvering af HubSpot. Bliv ekspert i at sende det rette indhold, til de rette mennesker, på det rette tidspunkt.

HubSpot support

Få løst dine HubSpot-problemer med det samme. Vi står til rådighed for dig, så du kan få styr på dit website, design og platform, der er styret i HubSpot.

HubSpot træning & undervisning

Få løst dine HubSpot-problemer med det samme. Vi står til rådighed for dig, så du kan få styr på dit website, design og platform, der er styret i HubSpot.

Inbound kampagne

Hjælp dine leads gennem din marketing tragt, så de konverterer til kunder. Skab en koncentreret indsats, der fokuserer på ét tema, ét budskab eller ét mål.

Inbound Marketing

Inbound marketing fokuserer på at tiltrække kunder gennem relevant indhold og skabe værdi i hvert enkelt led af kunderejsen. Fokuser på brugernes behov og engager dem.

Lead nurturing

Lead nurturing er en teknik til at styrke relationen til kunderne ved at opbygge tillid og hjælpe dem gennem købsrejsen. Lead nurturing lytter til kundens behov og giver dem svar og redskaber.

Marketing Automation

Bliv bedre til at håndtere og pleje dine kunder. Brug marketing automation til at modne leads med relevant, personaliseret indhold, og konverter dem til kunder.

Marketing Hub Onboarding

Få hjælp med implementering, udvikling og eksekvering af HubSpot. Bliv ekspert i at sende det rette indhold, til de rette mennesker, på det rette tidspunkt.

Sales Hub Onboarding

Få hjælp med onboardingen af Sales Hub. Bliv ekspert i at sende det rette indhold, til de rette mennesker, på det rette tidspunkt.

Page 1 of 2

​Analyse, strategi & rådgivning

Vi vil alle gerne bare klikke på “go” knappen og starte vores vækst. Men der er mange ting, der kan være afgørende for hvor stor succes vi får. Det er vores klare anbefaling, at der er lagt overvejelser i disse 6 elementer, før du starter med inbound marketing. Vi har hjulpet mange af vores kunder med dette – skal vi også hjælpe dig? 

Ydelser mail

Strategi

Er din virksomhed klar til at vækste? Ud fra en analyse af din virksomheds nuværende konkurrencemæssige situation, vækstpotentiale samt digitale markedsføring, skaber vi en strategi for din online marketing.

 

Ydelser mail

Persona

Ingen inbound marketing uden en persona! Hvem er det vi producerer alt vores indhold til? Ved at besvare dette spørgsmål, kan din kommunikation målrettes mod dine foretrukne kunder fremfor at skyde med spredehagl.

Ydelser mail

360° tjek

Med et 360° tjek undersøges din virksomheds nuværende placeringer på Google, samt hvilke ord der skaber resultater. Derudover analyserer vi din websites tekniske og tekstmæssige søgemaskineoptimering.

Ydelser mail

SMART mål

For at kunne skabe vækst, skal man vide hvordan man vil vækste. Her er SMART mål alt afgørende, for at analysere om vi når vores mål og delmål. Det giver os indsigt i hvor der skal optimeres, og hvor der skabes succes.

Ydelser mail

Kunderejse

Idag gennemgår kunderne 70% af kunderejsen inden vi kommer i kontakt med dem. Det betyder mindre kontrol. En forståelse af den nuværende kunderejse for dine kunder er essentiel, således der kan opsættes en fremtidig kunderejse med flest mulige touchpoints.

Ydelser mail

HubSpot rådgivning

Hubspot er verdens ledende inbound marketing platform. Alle værktøjer og redskaber understøttes med Hubspot. Som certificerede partnere kan vi hjælpe jer ned til mindste detalje med implementering, udvikling og eksekvering af de ønskede Hubspot elementer.

Vil du have hjælp til at finde ud af, hvad det rette setup er for dig?

 

Det kan være svært at overskue, hvad de rette ydelser lige præcis er for dig. Derfor starter vores samarbejder i 95% af tilfældende med et indledende møde, hvor vi gennemgår nuværende indsatser samt mål. Derefter kan vi sammen lægge en strategi, der passer til ambitionerne.

Hvis det lyder interessant, så kan du booke et møde med en af vores inbound specialister herunder.