Vælg en side

En verden af inspiration og viden

Følg med, når vi løbende deler inspiration og viden om inbound marketing, inbound sales, marketing automation og digital markedsføring helt generelt.

icon-circle-sm-demand-gen

Blogs

Hos Itch Marketing blogger vi ofte om alt inden for digital marketing. Vi forsøger at tage den nyeste viden og sætte i en ramme, som er relevant for ejeren og marketingsafdelingen hos små- og mellemstore danske virksomheder.

icon-circle-sm-demand-gen

Cases

Hos Itch Marketing er vi bevidste om, at vores kunders meninger er de vigtigste. Derfor forsøger vi altid at gå den ekstra mil, for at sikre vi får et stærkt samarbejde med vores kunder. Du kan her se et par af vores udvalgte cases.

icon-circle-sm-demand-gen

Værktøjer og skabeloner

Find alle vores gratis downloads lige her. Vi har samlet alle vores værktøjer og skabeloner, som kan være med til at gøre din daglige gang med inbound marketing og inbound sales væsentlige nemmere. En lille ting fra os til dig.

icon-circle-sm-demand-gen

Guides

Har du lyst til at dykke dybt ned i et emne inden for digital marketing? Så se med her. Vi har udarbejdet en række guides, der dækker alle facetter indenfor emner som e-mail marketing, seo og inbound marketing.

5Tegnebræt 4800

Sammenspil mellem marketing og salg giver endnu flere kunder

I et ellers traditionelt marketing- og salgssetup, har man hos Master Danmark A/S taget springet og investeret i HubSpot. Det kræver en omstilling i vaner og kultur, men har resultateret i godt samspil mellem marketing- og salgsafdelingen, der nu giver nye kunder udledt direkte fra besøgende på deres hjemmeside.

Tjeklisten til din inbound marketing kampagner

En lige-til tjekliste med konkrete og håndgribelige must-do’s og must-have’s til din perfekte inbound marketing kampagne. Få overblik og skab struktur i din inbound marketing kampagne.

Itch_CO_InboundTjekliste2

HubSpot-certificeret inbound bureau

Itch Marketing er et dedikeret inbound bureau. Specialiseret i inbound marketing og inbound sales. Certificeret i HubSpot og ActiveCampaign.

Med engagerede specialister og kreative sjæle, hjælper vi danske virksomheder med at styrke det digital setup med automatisering og effektivisering af salgs- og marketingaktiviteter.

icon-circle-sm-demand-gen

Vi er proaktive

Vi trives, når vi får mulighed for proaktivt at være med ombord til at lede planer og drive fremskridt. Vi drives af at udfordre status quo og finde den rigtige retning for dig.

icon-circle-sm-demand-gen

Vi er projektledere

Èn ting er produktion, en anden er planlægning. For os er projektplanlægningen vores vej til at sikre gennemsigtighed for dig og sikre, at der tages højde for alt. 

icon-circle-sm-demand-gen

Vi er drevet af din succes

Efterhånden en kliché, men ikke desto mindre kernen i det hele. Vi har fokus på reelle, værdifulde konverteringer, så indsatsen kan ses i kroner og ører på bunden.