Itch_Logox4

Tjeklisten til din
Inbound Marketing kampagne

En lige-til tjekliste med konkrete og håndgribelige must-do’s og must-have’s til din perfekte inbound marketing kampagne.

tjekliste inbound marketing

Download din tjekliste nu!


Få overblik og skab struktur i din inbound marketing kampagne

Inbound marketing er et bredt begreb og ikke altid lige nemt at finde rundt i.

  • HubSpot, ActiveCampaign, MailChimp, Marketo og AutopilotHQ. Platformene er mange og arbejdsgangene forskellige, men best-practice er den samme. 

 

  • Marketing automation, landing pages, seo, lead generation, lead scoring og content marketing. Begreberne er lige så mange og du skal huske dem alle, når du opbygger din kampagne.

But don’t worry! Vi har lavet denne tjekliste til din inbound marketing kampagne, så du har en køreplan klar og sikret dig, at du kommer for alle nødvendige elementer.

Når du planlægger og opsætter din inbound marketing kampagne er der mange facetter, der skal tænkes igennem inden der trykkes GO. Har du lavet dit content offer? Hvem er målgruppen? Hvilken marketing automation-maskine og lead nurturing-flow skal dine leads ryge ind i? Hvordan promoveres din kampagne?

Med tjeklisten kommer du igennem alle facetterne, så din kampagne følger best-practice og bliver optimeret til at give så meget værdi som muligt. Godt forarbejde kan betyde langt flere kunder.

Bliv klogere på, hvad vi arbejder med i vores dagligdag

HubSpot blandt de bedste CMS-systemer i 2019

  HubSpot Content Management Software (herefter nævnt CMS) blandt verdens førende CMS-systemer. I hvert fald hvis du spørger mere end 2.500 uafhængige brugere på G2.com. Disse brugere arbejder i alt fra store til små virksomheder, og kommer fra forskellige...

10 måder du hurtigt kan få flere leads med Hubspot

  Det bliver mere og mere udfordrende at få leads. Du skal mere end at skrive spændende blogs der giver værdi, informerer og skaber tillid hos dine besøgende på din hjemmesiden, før de overhovedet overvejer at udfylde en formular på din hjemmeside. Du skal i...

5 Fordele ved at bruge HubSpot CRM

  Tidligere havde sælgere et system, hvor de skulle samle, kategorisere og styre alle deres leads. Alt denne data skulle indsamles og håndteres manuelt. Det er ikke mange år siden, at det var normen for mange sælgere. Tiderne har heldigvis ændret sig, så der nu...

ER INBOUND MARKETING NOGET FOR MIG?

Tag en uforpligtende snak med os

Er du  i tvivl om inbound marketing er noget, din virksomhed kan få fordel af? Tag en uforpligtende snak med mig. Som certificeret inbound marketing specialist giver jeg gerne min vurdering. Har du brug for et fif eller råd, så hjælper jeg dig gerne.