Itch_Logox4

Tjeklisten til SEO i din blog
Sådan optimerer du dit blogindlæg for bedre synlighed

Download tjeklisten og få en helt lavpraktisk og konkret to-do-liste til opsætningen af dit næste blogindlæg.

Tjekliste SEO blogs

Udfyld formularen og få din tjekliste


Sørg for at komme hele vejen rundt om de små, tekniske SEO-detaljer

Har du husket alle SEO-kunstens grundregler, når det kommer til din blogging? Vi giver dig her tjeklisten til alle de små detaljer, så du kommer omkring alle hjørner af SEO’en i dit blogindlæg.

Det vil jo være synd og skam ikke at opnå maksimal synlighed på Google og hos dine læsere, når nu du har brugt blod, sved og tårer på at få skrevet dit blogindlæg.

Med tjeklisten dækker vi SEO-kunstens best-practice og grundregler for opsætning af blogindlæg. På den måde sikrer du, at du opfylder kravene for maksimal synlighed på Google og ikke mindst en optimal læsevenlighed for dine læsere.

   

  Èn ting er at skrive, som Google vil have det. En anden ting er at skrive, som læserne vil have det, så de bliver på siden – og dermed bidrager til SEO’en ved længere besøgstider og bedre interaktioner.

  Brug tjeklisten som en rettesnor, når du skriver dit blogindlæg. Men husk, at de samme elementer her i tjeklisten også ofte er integreret i det CMS system du nu engang sidder og arbejder i. F.eks. Yoast-plugin’et til WordPress eller direkte integreret i HubSpot. Med disse funktioner bliver dit blogindlæg helt automatisk gennemlæst for de rigtige SEO-elementer.

  Bliv klogere på, hvad vi arbejder med i vores dagligdag

  Undgå pinlige fejl ved marketing automation

  Undgå pinlige fejl ved marketing automation

    Marketing Automation er smart - det er jeg fuldstændig enig i. Nogle gange kan det dog også blive så smart, at det går galt. For automatisering er jo kun så smart som brugerne af systemet. Du har måske hørt flere steder nævne, at automatisering er...

  8 gode grunde til at vælge HubSpot CRM

  8 gode grunde til at vælge HubSpot CRM

    Hvorfor skal du vælge at skifte over til HubSpot CRM? Du har sikkert allerede et CRM eller lignende system til dine salgsprocesser og et automation system til din marketing. Så hvad kan HubSpot, der kan forsvare tiden og pengene til et skift?...

  ER INBOUND MARKETING NOGET FOR MIG?

  Tag en uforpligtende snak med os

  Er du  i tvivl om inbound marketing er noget, din virksomhed kan få fordel af? Tag en uforpligtende snak med mig. Som certificeret inbound marketing specialist giver jeg gerne min vurdering. Har du brug for et fif eller råd, så hjælper jeg dig gerne.