Tag styring på de sociale medier med en content kalender

Har du også svært ved at styre, hvornår du skal poste på de sociale medier? Er det noget du ofte glemmer og får klaret lidt halvhjertet i sidste øjeblik. Mange har samme udfordringer. Med vores social media content kalender får du: 

 

  • Overblik over hvad du skal poste på hvilke medier
  • Samlet en liste med alle dine gode ideer
  • Et opslagsværk hvor du kan planlægge dine opslag flere måneder frem
Itch_Viden_SoMeKalender-400×243

Få styr på dine aktiviteter. Download kalenderen til din social media marketing.


Hvorfor skal du planlægge dine social media aktiviteter?

I dagens Danmark, er de fleste virksomheder tilstede på et hav af forskellige sociale netværk, som alle skal administreres. Ville du ikke ønske, at der var en nemmere måde at planlægge hvilket indhold der skulle deles på de forskellige platforme  – og hvornår?

Vores Social Media Kalender giver dig mulighed for at organisere dine sociale medie aktiviteter på forhånd. Dermed får du mere overskuelighed og en bedre styring med dine aktiviteter. 

Denne Excel-skabelon giver dig et nemt overblik over hvilket indhold du skal udforme til Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram osv. Alt sammen mens du kan gemme alle dine gode ideer i vidensbanken. 

 

Vil du blive klogere på hvordan du bruger sociale medier effektivt i din marketing og arbejder med PPC? Se vores store guide lige her. 

Ydelser_Social2-1

3 gode grunde til en social media kalender

Planlæg dine opslag

Du kan planlægge dine forskellige opslag til de forskellige medier, så du har et månedlig overblik over hvad du skal udgive. 

Dagligt overblik!

Få et nemt og simpelt overblik over dine aktiviteter for idag, den næste uge og resten af måneden. 

Saml din inspiration

Med indholdsbanken kan du nemt gemme gode temaer og spændende links, så du har alt din inspiration samlet ét sted. 

Vi har hjulpet disse kunder til vækst

danbolig_logo-1024×350
asnet-board-logo-1024×192
techpeople-icon-logo-1024×147
Mileage_book_logo_large-1
LOGO_IS-1024×490
{

 

For en virksomhed i vækst er det vigtigt at vores hjemmeside afspejler de ændringer som er sket siden vores opstart og frem til den virksomhed vi er blevet til i dag.

Itch har hjulpet os med et 360 graders review af vores virksomheds behov og beskrevet samt implementeret vores nye hjemmeside baseret på nutidige designprincipper og teknikker. Vi har påskønnet deres knowhow at sparring gennem forløbet og følt os i trygge hænder.   

Kim Fahrenholtz, Direktør Techpeople A/S

Tamim Shaharia

Lead Developer, Focal Inc

Kim Fahrenholtz - Techpeople

ER INBOUND MARKETING NOGET FOR MIG?

Tag en uforpligtende snak med os

Er du  i tvivl om inbound marketing er noget, din virksomhed kan få fordel af? Tag en uforpligtende snak med mig. Som certificeret inbound marketing specialist giver jeg gerne min vurdering. Har du brug for et fif eller råd, så hjælper jeg dig gerne.