Skab mere trafik med inbound marketing

Vil du have flere kunder i butikken? Så er en forøgning af trafikken til din webside oftest et godt sted at starte. De fleste virksomheder lider under udfordringen, at generere nok trafik til deres side. Din målgruppe skal vide at du eksisterer, før de overhovedet overvejer at handle med dig.

Vil du vide mere?

more-trafic

Tiltræk flere besøgende til dit website

Med spændende og relevant content, tilpasset din målgruppe, kan du både skabe mere og bedre trafik, der bliver ved at give resultater. 

Ved at fokusere på SEO, Paid Ads, Social media annoncering og skarpt content kan man skabe et stærkt fundament for at få flere besøgende

tiltrækning-inbound-methodology-stages
seo-graph

SEO

Bliv fundet online ved at målrette mod de søgeord, som din målgruppe søger efter & optimer dit website til søgemaskiner.

FÅ DE MEST KØBSKLARE LEADS MED SEO

At blive fundet på Google med godt indhold er altafgørende for din forretning. Vi er specialister i både teknisk og content seo. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med både at få en topplacering på Google, så du bliver fundet, af dem der behøver dine ydelser.

Blog_seo

Blogs & Content

Skab en autoritet som vidensleder med et univers, der indeholder indlæg om alle de emner, som dine kunder interesserer sig for.

BLOGGING & SEO GÅR HÅND I HÅND

Ved at skabe indhold som din målgruppe finder underholdene og engagerende, kan du skabe trafik. Blogging er et af de stærkeste redskaber i online marketing, da det både underholder dine læsere, men samtidig vokser din sides indhold større og forbedrer din placering på Google.

Blog_seo
Google Ads 2019

Google Ads & Paid Social

Få nye besøgende med det samme gennem annoncering. Google & de sociale medier er din genvej til nye leads på kort tid! 

RAM DIN MÅLGRUPPE MED RELEVANTE BUDSKABER PÅ INGEN TID

Mulighederne for annoncering er bedre end nogensinde før. Med Google, Facebook, LinkedIn, Instagram osv. kan du ramme din målgruppe, der hvor de er tilstede. Med intelligent annoncering, kan du få flere besøgende med det samme.

webdesign

Website Strategi

BLOGGING & SEO GÅR HÅND I HÅND

Vi kan hjælpe med at udvikle & analysere dit website, for at sikre du har et moderne & responsivt website, der er nemt at navigere på, skaber trafik, har et stilrent design og er krydret med iøjnefaldende CTA’er og formular.  

webdesign

Kontakt os og få lavet en strategi og køreplan for, hvordan du kan skabe flere besøgende med en tilgang, der kombinerer flere taktikker.

En strategi kan eksempelvis se således ud:

 

  1. Få udviklet en 4-steps søgeords- og SEO-analyse
  2. Foretag et content audit
  3. Søgeordsoptimer dit website
  4. Producer content til de områder, hvor du ikke har toprangeringer
  5. Gennemgå/Opsæt annoncering på Google Ads mod nøgleområder
  6. Skub dit nye content ud via sociale medier
  7. Analyser på indsatsen

Vil du have hjælp til at få flere besøgende?

 

Inbound tilgangen benyttes af ledende virksomheder – både på globalt plan og i Danmark. Det er fordi, det fungerer! Vil du have en gratis gennemgang af dine muligheder? Book et møde og lær mere med det samme.