Vælg en side

ØG DIT SALG

Få værdi ud af dine leads ved at arbejde med inbound marketing & sales. Ved at arbejde strategisk med de indsatser du foretager dig, fra du får et lead, og indtil det bliver en kunde, kan du gøre kunderejsen hurtigere, lukke flere leads og skabe mersalg. Gør brug af data og sales automation og skab værdi allerede nu.

Gør dine leads til glade kunder med inbound marketing & sales

Ved at binde inbound marketing & sales sammen skaber du en strategisk til lead nurturing. Den omfatter alle touchpoints, som et lead har med din virksomhed, så din marketingafdeling ikke bare skaber leads – den vil også bidrage til salg & omsætning.

seo-graph

INBOUND MARKETING & SALES

Tiltræk de relevante besøgende til dit website, engager dem med relevant indhold og skab glade kunde ved at løbende give værdi.

SKAB FLERE LEADS OG BIND MARKETING & SALG SAMMEN FOR AT SKABE ØGET OMSÆTNING
Ved at skabe et fundament hvor marketing & salg arbejder sammen, kan du bygge på et fundament for fremtidig vækst. Dette kalder vi inbound marketing og salg. Det er en tilgang hvor data, automatisering og salg giver dig overblik over dine kunders adfærd, så din marketing & salgsafdeling, kan kontakte dine leads på det rette tidspunkt, med det rette budskab.

webdesign

MARKETING AUTOMATION

GØR DIN LEADS VARME MED MARKETING AUTOMATION
Med Marketing Automation kan du få et system, der automatisk udsender personificerede mails med et relevant budskab, på det rette tidspunkt, til den rette person. Dermed bliver dine leads klogere på din virksomhed & dine ydelser.
webdesign
Google Ads 2019

SALES ENABLEMENT

Leads af høj kvalitet fortjener opfølgning af høj kvalitet. Påklæd dit salgsteam med mails og budskaber, der skaber opmærksomhed

MARKETING & SALG SKAL SAMMEN GØRE LEADS TIL KUNDER

Marketing har skabt et lead og overleveret det til salg. Men her slutter arbejdet ikke. Den gode indsats med en marketing automation, der har sikret relevant content for leadet, skal også fortsætte ind i salgsprocessen. Ved at bruge samme strategi kan vi automatisere salg, så der ikke kommer generiske salgsmails, men mails med relevant viden. Alt dette kan automatiseres med den viden, vi har indsamlet fra kundens adfærd. Salg skal forstå kunderejsen og være udstyret med relevant content for at gøre det brandvarme lead til en glad kunde.

VIL DU HAVE HJÆLP TIL AT ØGE DIT SALG?

 

Inbound Marketing tilgangen benyttes af ledende virksomheder – både på globalt plan og i Danmark. Det er fordi, det fungerer! Vil du have en gratis gennemgang af dine muligheder? Book et møde og kom igang med det samme.

Bliv klædt på til inbound marketing med vores hjælpsomme artikler

Hos Itch Marketing skriver vi ofte om alt inden for digital marketing og inbound marketing. Vi forsøger at tage den nyeste viden og sætte i en ramme, som er relevant for ejeren samt salgs- og marketingsafdelingen hos små- og mellemstore virksomheder. Vil du blive følge med i den konstante udvikling inden for online marketing, så tag et kig på vores blog eller se vores 3 nyeste blogs her.