Øg dit salg med en inbound sales tilgang

Få værdi ud af dine leads ved at arbejde med inbound marketing & sales. Ved at arbejde strategisk med de indsatser du foretager dig, fra du får et lead, og indtil det bliver en kunde, kan du gøre kunderejsen hurtigere, lukke flere leads og skabe mersalg.

Sørg for at din marketing & salgsafdeling arbejder samme og gør brug af data og sales automation og skab værdi allerede nu.

Vil du vide mere?

more-trafic

Gør dine leads til nye kunder med inbound sales

Ved at binde inbound marketing & sales sammen skaber du en strategisk tilgang til lead nurturing. Det betyder, at du bygger en proces, hvor du automatisk forsøger at salgsmodne nye leads og gøre dem til kunder.

Denne strategi hjælper med at aligne din marketing og salg samt sætte system på alle dine marketing og salgshandlinger fra et lead skabes. Derved kan du øge lukkeraten og i sidste ende øge omsætningen.

tiltrækning-inbound-methodology-stages
seo-graph

Inbound Marketing & Sales

Tiltræk de relevante besøgende til dit website, engager dem med relevant indhold og skab glade kunde ved at løbende give værdi.

SKAB FLERE LEADS OG BIND MARKETING & SALG SAMMEN FOR AT SKABE ØGET OMSÆTNING

Ved at skabe et fundament hvor marketing & salg arbejder sammen, kan du bygge på et fundament for fremtidig vækst. Dette kalder vi inbound marketing og salg. Det er en tilgang hvor data, automatisering og salg giver dig overblik over dine kunders adfærd, så din marketing & salgsafdeling, kan kontakte dine leads på det rette tidspunkt, med det rette budskab.

webdesign

Marketing Automation – Arbejd smart med e-mail, crm og workflows

GØR DIN LEADS VARME MED MARKETING AUTOMATION

Med Marketing Automation kan du få et system, der automatisk udsender personificerede mails med et relevant budskab, på det rette tidspunkt, til den rette person. Dermed bliver dine leads klogere på din virksomhed & dine ydelser.

Din marketing automation kan bestå af alverdens tænkelige muligheder. Det behøver ikke kun være automatiserede e-mails, men kan være flytning af en kontaktperson i dit CRM, når et møde bookes, databerigelse når en handling foretages osv. 

Mulighederne er tæt på uendelige, og det handler blot om at finde det rette setup for dig og din virksomhed. 

webdesign
Google Ads 2019

Sales Enablement

Leads af høj kvalitet fortjener opfølgning af høj kvalitet. Påklæd dit salgsteam med mails og budskaber, der skaber opmærksomhed

MARKETING & SALG SKAL SAMMEN GØRE LEADS TIL KUNDER

Marketing har skabt et lead og overleveret det til salg. Men her slutter arbejdet ikke. Den gode indsats med en marketing automation, der har sikret relevant content for leadet, skal også fortsætte ind i salgsprocessen. Ved at bruge samme strategi kan vi automatisere salg, så der ikke kommer generiske salgsmails, men mails med relevant viden.

Alt dette kan automatiseres med den viden, vi har indsamlet fra kundens adfærd. Salg skal forstå kunderejsen og være udstyret med relevant content for at gøre det brandvarme lead til en glad kunde.

Kontakt os og få lavet en strategi og køreplan for, hvordan du med fordel kan gøre flere leads til nye kunder med en tilgang, der kombinerer flere taktikker.

Vores mest anvendte tilgang kombinerer inbound sales og HubSpot. En strategi for dette vil typisk indeholde disse punkter:

 

  1. Strategi workshop med en gennemgang af jeres nuværende salgsproces og tilpasning til en inbound sales tilgang
  2. Udvikling af en SLA mellem marketing & salg (En aftale der eks. beskriver hvornår og hvordan et leads overleveres til salg)
  3. Oplæring af salgsteamet i at bruge et CRM (eks. HubSpot), så de med fordel kan sælge ud fra den viden, der er indsamlet om leadet
  4. Opsætning af sequences (personaliserede og automatiserede e-mails m.m., så timingen bliver perfekt og et lead aldrig glemmes)
  5. Opsætning af Vidyard (et system til videomails så dine henvendelser bliver levende)
  6. Opsætning af deal pipeline til overblik over status på leads og kommende aftaler
  7. Opsætning af system til afrapportering på salgsindsatser

Vil du have hjælp til at øge dit salg med en inbound sales tilgang?

 

Inbound tilgangen benyttes af ledende virksomheder – både på globalt plan og i Danmark. Det er fordi, det fungerer! Vil du have en gratis gennemgang af dine muligheder? Book et møde og lær mere med det samme.