Vil du have flere kvalificerede møder? Eller få flere kunder i pipelinen? Så skal du i gang med at skabe leads!

Med denne e-bog får du den nemmeste introduktion til hvordan du kommer i gang med at skabe leads. Vi forklarer dig om indgangsvinklen og giver dig know-how til at skabe en leadgenereringsmaskine. Vi lærer dig at skabe leads der giver værdi – ikke bare de ligegyldige. 

Content Marketing generer 3x så mange leads som traditionel (outbound) marketing – og koster 62% mindre.

Itch_Viden_SkabLeads

Download din e-bog her


Jeg vil have flere gode leads!

 

Der er leads, vi kan bruge. Og så er der leads, vi overhovedet ikke kan bruge. Med vores e-bog hjælper vi dig med at skabe flere brugbare leads.

Du kender det. Vi bliver ringet op af et ukendt nummer. Efter kort overvejelse tager man den, og ens frygt bliver bekræftet. “Det er Alex fra CallMedia, jeg vil høre om du kender …” Det er vist de færreste, der ikke har prøvet at blive forstyrret af en sælger via telefon eller mail. Og hvor ofte har dette kold canvas-salg egentlig virket på dig?

Med inbound marketing skifter vi med Itch Marketing fokus fra direkte salg til at tiltrække, oplyse, konvertere og i sidste ende fornøje vores målgruppe med relevant og præcist målrettet indhold. Tiltrækningen af leads er fundamental for, at vi kan markedsføre vores ydelser. Lær mere om inbound marketing her.

De 4 L’er

Vi giver dig 4 grundsten til hvordan du sikrer et godt flow af leads. Dermed kan du hurtigt bygge din vej til succes.

Leads via sociale medier

Det er blevet nemt at samle leads via sociale medier. Vil du vide hvordan du kommer igang? 

Content marketing og leads?

Content Marketing generer 3x så mange leads som traditionel (outbound) marketing – og koster 62% mindre.

Vi har hjulpet disse kunder til vækst

danbolig_logo-1024×350
asnet-board-logo-1024×192
techpeople-icon-logo-1024×147
Mileage_book_logo_large-1
LOGO_IS-1024×490
{

 

For en virksomhed i vækst er det vigtigt at vores hjemmeside afspejler de ændringer som er sket siden vores opstart og frem til den virksomhed vi er blevet til i dag.

Itch har hjulpet os med et 360 graders review af vores virksomheds behov og beskrevet samt implementeret vores nye hjemmeside baseret på nutidige designprincipper og teknikker. Vi har påskønnet deres knowhow at sparring gennem forløbet og følt os i trygge hænder.   

Kim Fahrenholtz, Direktør Techpeople A/S

Tamim Shaharia

Lead Developer, Focal Inc

Kim Fahrenholtz - Techpeople

ER INBOUND MARKETING NOGET FOR MIG?

Tag en uforpligtende snak med os

Er du  i tvivl om inbound marketing er noget, din virksomhed kan få fordel af? Tag en uforpligtende snak med mig. Som certificeret inbound marketing specialist giver jeg gerne min vurdering. Har du brug for et fif eller råd, så hjælper jeg dig gerne.