Få styr på din salgs-pipeline med denne skabelon

Dan et overblik over jeres salgsprocesser for varme leads og fokusér på de vigtigste salgsmuligheder. Fastlæg jeres process og sørg for, hver opportunity bliver behandlet ens. 

Download vores Sales Pipeline skabelon og identificér jeres pipelines faser. Hvad skal der ske? hvornår skal det ske? og hvem skal være ejer?

Med skabelonen kan du sætte ord på din salgsproces og få den struktureret internt i din salgsafdeling.

$
Identificér jeres gentagelige salgsprocesser
$
Fokusér jeres salg på aktiviteter, der flytter projekter fremad
$
Bliv enige om jeres processer på tværs af salgsafdelingen

Fokusér på din salgs pipelineNy opportunity? Sæt konkrete tal på næste kvartals pipeline med en strømlinet proces

Har du styr på, hvad der skal ske ved et opportunity? Hvor mange trin skal dine sælgere igennem for at kvalificere en opportunity? og får de det gjort?

Brug vores salgs-pipeline skabelon til at danne et overblik over din salgsproces. Brug vores lineære tidslinje og kortlæg, hvad der skal ske hvornår i processen for din revenue stream. Har du flere salgskanaler / ydelser, giver det god mening at lave en pipeline til hver. 

Du sparer dine sælgere en masse tid med en nem proces, de kan følge og du sikrer, som salgschef, at alle opportunities bliver behandlet ens. 

Vores Sales Pipeline skabelon giver dig muligheden for at strukturere og gennemtænke processen for, hvad der skal ske og hvornår for nye opportunities.

Den giver dig også muligheden for at forecaste pipeline revenue med en simpel procentsats i hver fase. 

Itch_WWW_GratisGuides

Spar tid, hold din pipeline opdateret og rapportér direkte i HubSpot

I HubSpot Sales har du muligheden for at styre dine opportunities direkte i forlængelse af din overdragelse af leads fra marketing til salg.

I HubSpot kan du bygge din salgspipeline som du vil. Du sikrer, at din sales pipeline er opdateret og har nem mulighed for at justere din pipeline med drag-and-drop.

Det er slut med at have din salgspipeline i et excel ark og manuelt skubbe opportunities fra Januar arket til Februar arket og rapportere fra et hurtigt sammensat diagram. Du rapporterer direkte fra HubSpot platformen og kan hurtigt justere dine opportunities og lave nye direkte fra dine kontakter og virksomheder i HubSpot. 

HubSpot Sales giver dig fleksibiliteten i at kombinere salg og marketing. Du får muligheden for at bygge både salgs- og marketing automation flows i samme omgang. Sørg for at sende påmindelser til dine sælgere og lav email automation, der aktiverer på bestemte handlinger. 

 

Itch_WWW_GratisGuides