Vælg en side

GØR DIN SALGS PROCESS INBOUND

Vi hjælper dig og dine sælgere med at skabe mere salg. Dette gør vi med en datadreven tilgang. Ved at indsamle viden om dine kunders interesser og ageren, kan vi skabe et langt bedre grundlag for dine sælgere. Derudover kan vi måle hvilke leads, der er mest salgsparate, og derved sikre at dine sælgere, kontakter de leads, der er brandvarme netop nu. Alt dette hjælper til, at du blive mere effektiv, kan bruge dine ressorucer bedre – og vigtigst af alt – forbedre dine lukkeprocenter. Desuden arbejder vi med at automatisere salget, ved at bygge personificerede salgsflows, der er målråttet hver af dine sælgere. Gennem data og en strømlinet proces, kan vi hele tiden måle på, hvilke handlinger der giver resultater, og hvilke der bør forbedres. Vi tror på værdien af et stærkt samarbejde. Derfor arbejder vi med at forstå din virksomhed og jeres arbejdsproces, så vi kan sparre om de bedste beslutninger. Vi tilbyder altid fuld transparens, så du altid kan følge med i, hvad vi laver.

Sådan hjælper vi salgschefer

Spar tid og fokusér på kunderne.

Ydelser mail

Få struktur i salgsarbejdet

Ud fra arbejdet med en strategisk salgspipeline kan vi sikre, at vi tager fat i de rette personer, på det rette tidspunkt, med det rette budskab.

Ydelser mail

Automatisere mere af salget

Vi hjælper med at skabe struktur i salgsarbejdet ved at automatisere personificerede salgsmails, opgaver og skabe en pipeline.

Ydelser mail

Skabe kvalificerede møder

Ved at måle på hvilke leads der er varme og hvilke af vores ydelser, de er interesserede i, kan du gå ind til et salgsmøde med en meget bedre viden.

Vores ydelser

Skab vækst og få varme leads med vores ydelser.

icon-circle-sm-demand-gen

HubSpot

HubSpot er platformen, der kan styrke og vækste din virksomhed. Med et avanceret CRM-system og et tungt fokus på leads bindes markedsføring sammen med salgsfunktionen. Du får alle de værktøjer, du skal bruge for at skabe succes inden for marketing, salg og service.

icon-circle-sm-demand-gen

Inbound Marketing

Med inbound marketing kan du redefinere hele din marketingstrategi og få nye og måder, som du kan skaffe vækst og tiltrække kunder. Med inbound marketing vender vi den klassiske marketingtilgang på hovedet og fokuserer på at skabe indhold, der hjælper og tiltrækker brugere.

icon-circle-sm-demand-gen

Webudvikling

Dit website skal sikre, at du får trafik, genererer leads og skaber salg eller konverteringer. Itch Marketing er certificerede i at udvikle konverteringsoptimerede websites (Growth Driven Design). Du får et website, der fokuserer på besøgendes kunderejse og tager udgangspunkt i inbound og content marketing.

icon-circle-sm-demand-gen

Digital rådgivning

Få hjælp til projektstyring af webløsninger og rådgivning i, at skabe digital vækst. Vi sætter os ind i dine behov og kompetencer, og finder sammen en løsning der opfylder dine behov. Baseret på data og analyse træffer vi beslutninger, og for at sikre lang levetid på dit webprojekt analyserer vi også trends og udvikling.

Tjeklisten til din inbound marketing kampagner

En lige-til tjekliste med konkrete og håndgribelige must-do’s og must-have’s til din perfekte inbound marketing kampagne.

Itch_CO_InboundTjekliste

Bliv klædt på til inbound marketing med vores hjælpsomme artikler

Hos Itch Marketing skriver vi ofte om alt inden for digital marketing og inbound marketing. Vi forsøger at tage den nyeste viden og sætte i en ramme, som er relevant for ejeren samt salgs- og marketingsafdelingen hos små- og mellemstore virksomheder. Vil du blive følge med i den konstante udvikling inden for online marketing, så tag et kig på vores blog eller se vores 3 nyeste blogs her.

Hvorfor blogge som virksomhed?

Hvorfor blogge som virksomhed?

  Blogging er ikke længere kun et medie, hvor privatpersoner skriver om det der interesserer dem. Nej, blogging er blevet en anerkendt marketingtaktik til at skabe mere online...

læs mere