Vælg en side

LAD OS GØRE DIT ARBEJDE NEMMERE

Moderne marketing og salg kræver en ny digital tilgang. Der er behov for en kombination af en suveræn marketing oplevelse og analytisk indsigt, et responsivt website og et godt kendskab til kunderne. Hvis du vil være konkurrencedygtig, skabe lead og hjælpe til øget vækst, har du brug for den rette taktik, de bedste værktøjer og den rigtige strategi. Det er her Itch kommer ind i billedet. De digitale teknologier har ændret, hvordan kunder køber, og det betyder, at vi som marketingfolk også bliver nødt til at ændre måden at markedsføre produkter og ydelser på, hvis vi skal følge med. Kunderne har magten til at vælge til og fra på et splitsekund, og ofte er det de små ting, der i sidste ende bliver den afgående faktor. Med os får du en partner, der snakker i et sprog, der er til at forstå uden avancerede gloser. Vi hjælper dig med at se det fulde potentiale – hvad virksomheden har kapacitet til, og hvad vi tror på, at I kan.

Sådan hjælper vi marketingansvarlige

Automatiser og saml alle dine marketingaktiviteter det samme sted.

Ydelser mail

Skabe mere trafik & flere leads

Ved at arbejde med inbound marketing skaber man et stabilt fundament for at få mere trafik og generere flere leads.

Ydelser mail

Automatisering af marketing

Med marketing automation sikrer du, at dine budskaber præsenteres for din målgruppe, med højest mulige relevans og timing.

Ydelser mail

Understøtte salgsarbejdet

Vi mener, at marketing skal understøtte salg. Med inbound vil du både skabe resultater og måle på din indsats.

Vores ydelser

Skab vækst og få varme leads med vores ydelser.

icon-circle-sm-demand-gen

HubSpot

HubSpot er platformen, der kan styrke og vækste din virksomhed. Med et avanceret CRM-system og et tungt fokus på leads bindes markedsføring sammen med salgsfunktionen. Du får alle de værktøjer, du skal bruge for at skabe succes inden for marketing, salg og service.

icon-circle-sm-demand-gen

Inbound marketing

Med inbound marketing kan du redefinere hele din marketingstrategi og få nye måder, som du kan skaffe vækst og tiltrække kunder. Med inbound marketing vender vi den klassiske marketingtilgang på hovedet og fokuserer på at skabe indhold, der hjælper og tiltrækker brugere.

icon-circle-sm-demand-gen

Webudvikling

Dit website skal sikre, at du får trafik, genererer leads og skaber salg eller konverteringer. Itch Marketing er certificerede i at udvikle konverteringsoptimerede websites (Growth Driven Design). Du får et website, der fokuserer på besøgendes kunderejse og tager udgangspunkt i inbound og content marketing.

icon-circle-sm-demand-gen

Digital rådgivning

Få hjælp til projektstyring af webløsninger og rådgivning i, at skabe digital vækst. Vi sætter os ind i dine behov og kompetencer, og finder sammen en løsning der opfylder dine behov. Baseret på data og analyse træffer vi beslutninger, og for at sikre lang levetid på dit webprojekt analyserer vi også trends og udvikling.

Tjeklisten til din inbound marketing kampagner

We’ve combined the best talent with best-in-breed analytics tools and online marketing growth strategies to give our clients the arsenal they need to transform their growth.

Itch_CO_InboundTjekliste

Bliv klædt på til inbound marketing med vores hjælpsomme artikler

Hos Itch Marketing skriver vi ofte om alt inden for digital marketing og inbound marketing. Vi forsøger at tage den nyeste viden og sætte i en ramme, som er relevant for ejeren samt salgs- og marketingsafdelingen hos små- og mellemstore virksomheder. Vil du blive følge med i den konstante udvikling inden for online marketing, så tag et kig på vores blog eller se vores 3 nyeste blogs her.