Vælg en side

DEN IDEELLE PARTNER TIL DIN VIRKSOMHED

Hos Itch Marketing dyrker vi bæredygtige partnerskaber. Vores succes er direkte forbundet til din. Vi arbejder på højtryk for at du kan nå dine mål og KPI’er. Vi er fælles om at sætte realistiske mål, og opnå dem sammen. Med vores viden har vi kompetencerne til at udarbejde forretningsstrategier og skabe vækst, som gør dig til en solid konkurrent inden for din branche, og rykker din virksomhed til et nyt niveau. Vi giver dig værktøjerne til at oversætte rå data til indsigter om jeres kunders adfærd baseret på en datadrevet tilgang. Denne viden bliver brugt til at tiltrække salgskvalificerede leads, skabe fyldte pipelines, udvikle et agilt og datadrevet website, bygge bro mellem marketing og salg, og opretholde en stabil vækstkurve for din virksomhed. Vi sørger for at give dit team de nødvendige værktøjer og få inbound helt under huden. Sammen skaber vi et succesfuld og stærkt partnerskab.

​Sådan hjælper vi CEO’s

Skab vækst i din virksomhed med et fokus på inbound marketing & salg.

Ydelser mail

Skab stabil vækst

Skab en struktur, der på månedsbasis leverer leads, omsætning og kunder til din virksomhed.

Ydelser mail

Få forecasts på indtægt

Med data og analyse fra din pipeline, kan du hele tiden, holde øje få en forecast over din omsætning.

Ydelser mail

Kombinere marketing & salg

Ved at binde salg & marketing sammen kan du sikre, at der arbejdes mod fælles KPI’er, der i sidste ende øger virksomhedens vækst. .

Vores ydelser

icon-circle-sm-demand-gen

HubSpot

HubSpot er platformen, der kan styrke og vækste din virksomhed. Med et avanceret CRM-system og et tungt fokus på leads bindes markedsføring sammen med salgsfunktionen. Du får alle de værktøjer, du skal bruge for at skabe succes inden for marketing, salg og service.

icon-circle-sm-demand-gen

Inbound Marketing

Med inbound marketing kan du redefinere hele din marketingstrategi og få nye og måder, som du kan skaffe vækst og tiltrække kunder. Med inbound marketing vender vi den klassiske marketingtilgang på hovedet og fokuserer på at skabe indhold, der hjælper og tiltrækker brugere.

icon-circle-sm-demand-gen

Website

Dit website skal sikre, at du får trafik, genererer leads og skaber salg eller konverteringer. Itch Marketing er certificerede i at udvikle konverteringsoptimerede websites (Growth Driven Design). Du får et website, der fokuserer på besøgendes kunderejse og tager udgangspunkt i inbound og content marketing.

icon-circle-sm-demand-gen

Digital rådgivning

Få hjælp til projektstyring af webløsninger og rådgivning i, at skabe digital vækst. Vi sætter os ind i dine behov og kompetencer, og finder sammen en løsning der opfylder dine behov. Baseret på data og analyse træffer vi beslutninger, og for at sikre lang levetid på dit webprojekt analyserer vi også trends og udvikling.

Tjeklisten til din inbound marketing kampagner

En lige-til tjekliste med konkrete og håndgribelige must-do’s og must-have’s til din perfekte inbound marketing kampagne. Få overblik og skab struktur i din inbound marketing kampagne.

Itch_CO_InboundTjekliste2

Bliv klædt på til inbound marketing med vores hjælpsomme artikler

Hos Itch Marketing skriver vi ofte om alt inden for digital marketing og inbound marketing. Vi forsøger at tage den nyeste viden og sætte i en ramme, som er relevant for ejeren samt salgs- og marketingsafdelingen hos små- og mellemstore virksomheder. Vil du blive følge med i den konstante udvikling inden for online marketing, så tag et kig på vores blog eller se vores 3 nyeste blogs her.