Pakkeløsninger

Se vores inbound marketing pakker

tjekliste inbound marketing

Hvad koster inbound marketing egentlig? Få en indikation her

Vores pakkeløsninger er udarbejdet, så du nemt kan få et overblik over, hvilke ydelser vi foretager, for at nå vores mål. Priserne der er tilknyttet er estimater, ligesom pakkerne blot er bud. Der kan både vælges ydelser til og fra. Dette skal altså ses som vejledende, så du har en indikation.

Inbound marketing tragt

Kombiner det hele og få en samlet inbound marketing pakke. 

Ved at investere i en samlet inbound marketing pakke, så sikrer vi at det hele bindes sammen, så du både får mere trafik, flere leads og et boost af dit salg. Det er optimalt at vi kan binde en blog sammen med en lead formular, og derefter udsende effektive og personificerede e-mails til dit nye lead.

Med den samlede pakke får du både dækket seo, blogging, landingssider, annoncering (sociale medier & Google), content creation (e-bøger, guides & whitepapers), e-mail marketing, webside-optimeringer, håndtering af sociale medier, lead nurturing, strategi, afrapportering og feedback samt meget mere.

Det sparer dig både penge på din pakke hos os og giver dig det bedste resultat af vores indsats. 

Starter fra 27.500 DKK

Hvad indeholder pakkerne

Følgende medfølger i vores inbound marketing pakker.

app-marketing-icon-06-6

Strategi & setup

Vi starter med en analyse af din virksomheds nuværende situation og kigger på muligheder for vækst

app-marketing-icon-07-6

Marketing automation

Vi opsætter et system, så der kan udsendes personaliserede automatiske e-mails

app-marketing-icon-05-6

Opsætning til crm system

Alle leads der indsamles overføres automatisk til et CRM-system, eks. Mailchimp eller Hubspot

app-marketing-icon-04-6

Google Analytics & SEMRUSH

Vi holder øje med din trafik og måler på relevante nøgleord, så du kan se din fremgang

app-marketing-icon-10-6

Grafisk opsætninjg

Vi sikrer at det materiale der udarbejdes efterlever grafiske moderne standarder

app-marketing-icon-08-6

Afrapportering & feedback

Du får feedback på resultaterne af vores arbejde. Vi kommer med forslag og anbefalinger til vækst

Er du klar til dit inbound marketing eventyr? 

Kontakt os nu og få en uforpligtende snak om dine muligheder for vækst med inbound marketing. Sammen kan vi skræddersy en løsning der efterlever dine forventninger til vækst og pris. 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Her forsøger vi at besvare nogle af de spørgsmål, som du måtte have. Kan du ikke finde et svar, kan du sende os en mail eller ringe til os. 

HVAd behøver jeg for at komme i gang?

Som udgangspunkt behøver du ikke mere end en WordPress webside og en Mailchimp-konto for at komme i gang. Men ønsker du en mere avanceret løsning, anbefaler vi Hubspot. Vi er certificerede Hubspot Partners og kan hjælpe dig med opsætning og det løbende arbejde. Læs desuden mere om Hubspot her. 

KAN JEG SELV SAMMENSÆTTE JERES YDELSER? 

Vi er altid villige til at gå i dialog om pakkerne og udarbejde dem efter kundens ønske. Dog vil vi også sige vores mening, så vi kan sikre, at din pakke rent faktisk kan levere resultater. Vi tror på, at vi i samarbejde finder de bedste løsninger for vores kunder. 

HVAD GØR JEG I FERIERNE? 

Ferier kan være gode tidspunkter til at skrue ned for annonceringen og op for vedligeholdelse og tilretninger. Vi sætter selvfølgelig din pakke i bero over en ferie, hvis der ikke er udsigt til resultater, men samtidig ser vi det som en mulighed for, at lave optimeringer på webside og layout. 

HVOR LANG TID ER JEG BUNDET? 

Vi tror ikke på bindinger men på et fælles samarbejde. Vi vil bevise vores værd for jer på både kort og lang sigt – og hvis vores indsats giver jer vækst, så er der ingen grund til at overveje en binding. 

HVAD FÅR JEG UD AF EN SAMLET INBOUND MARKETING PAKKE? 

Ved at investere i en samlet inbound marketing pakke, så sikrer vi at det hele bindes sammen, så du både får mere trafik, flere leads og et boost af dit salg. Det er optimalt at vi kan binde en blog sammen med en lead formular, og derefter udsende effektive og personificerede e-mails til dit nye lead. Med den samlede pakke får du både dækket seo, blogging, landingssider, annoncering (sociale medier & Google), content creation (e-bøger, guides & whitepapers), e-mail marketing, webside-optimeringer, håndtering af sociale medier, lead nurturing, strategi, afrapportering og feedback samt meget mere. Det sparer dig både penge på din pakke hos os og giver dig det bedste resultat af vores indsats. 

HVAD SKAL JEG SELV GØRE?

Før du begynder på inbound marketing, skal du gøre op med dig selv om din virksomhed er klar til det. Vi kan hjælpe dig med en analyse af hvordan du kommer i gang. Du skal også være villig til at afsætte tid til det. Det kræver at vi sammen afholder møder og lægger en plan for, hvad jeres vækstmål er og hvordan vi skal nå dertil. Vi laver alt arbejdet i maskinrummet og den tekniske opsætning, men det kræver at vi får viden og indsigt om jeres virksomhed, for at kunne levere et godt resultat. 

ER INBOUND MARKETING NOGET FOR MIG?

Tag en uforpligtende snak med os

Er du  i tvivl om inbound marketing er noget, din virksomhed kan få fordel af? Tag en uforpligtende snak med mig. Som certificeret inbound marketing specialist giver jeg gerne min vurdering. Har du brug for et fif eller råd, så hjælper jeg dig gerne.