Vælg en side
Itch_Logox4

Få nye kunder med
digital marketing

online-marketing-fordele

Download din online marketing guide nu!


Skab overblik i din målgruppes kunderejse

Er dit firma på Facebook og skriver du lidt nyheder her? Ved du egentlig, hvad du får ud af din indsats, udover at du har fået 241 visninger på dit seneste opslag?

Så skal du læse med her. I denne e-bog planter vi begge ben på jorden og præsenterer dig for hovedprincipperne i digital marketing og hvordan du kan bruge dem til at skabe målbare resultater. Du skal gå efter flere kunder og ikke bare, hvor mange personer, der har set dit Facebook-opslag. 

I bogen forklarer vi dig, hvordan du samler din online indsats. Du får også værktøjer til at opsætte mål for din indsats på de online medier.

Lige nu skriver du måske nogle Facebook opslag og du bruger en eftermiddag på at skrive en nyhed til din hjemmeside og nyhedsbrev. Men ved du helt konkret, hvad du får ud af den tid, du bruger på det? 

Det er faktisk muligt at måle meget præcist på, hvor mange kunder, du får ud af dit marketing arbejde. Det kræver først og fremmest, at du går væk fra firmanyhederne og i stedet skriver direkte til dine kunders problemstillinger.

Det kan du læse meget mere om i vores e-bog. Bare rolig vi har skåret de store buzz words fra og guider dig stille og roligt gennem e-bogen, det vigtigste at overveje, når man skal lave succesfuld marketing. 

Lær mere om content marketing her.