Få nye kunder med online marketing

Er dit firma på Facebook og skriver du lidt nyheder her? Ved du egentlig, hvad du får ud af din indsats, udover at du har fået 241 visninger på dit seneste opslag?

Så skal du læse med her. I denne e-bog planter vi begge ben på jorden og præsenterer dig for hovedprincipperne i digital marketing og hvordan du kan bruge dem til at skabe målbare resultater. Du skal gå efter flere kunder og ikke bare, hvor mange personer, der har set dit Facebook-opslag. 

I bogen forklarer vi dig, hvordan du samler din online indsats. Du får også værktøjer til at opsætte mål for din indsats på de online medier.

Online Marketing Guide 1

Download din online marketing guide!


Stop med at spilde tid og penge

 

Lige nu skriver du måske nogle Facebook opslag og du bruger en eftermiddag på at skrive en nyhed til din hjemmeside og nyhedsbrev. Men ved du helt konkret, hvad du får ud af den tid, du bruger på det? 

Det er faktisk muligt at måle meget præcist på, hvor mange kunder, du får ud af dit marketing arbejde. Det kræver først og fremmest, at du går væk fra firmanyhederne og i stedet skriver direkte til dine kunders problemstillinger.

Det kan du læse meget mere om i vores e-bog. Bare rolig vi har skåret de store buzz words fra og guider dig stille og roligt gennem e-bogen, det vigtigste at overveje, når man skal lave succesfuld marketing. 

Lær mere om content marketing her. 

online-marketing-fordele

At stoppe den formålsløse afsendelse af nyheder

Få ny inspiration til, hvordan du skaber et formål med dine nyheder og indlæg på de sociale medier. De skal give værdi til dine kunder. 

At få indsigt i, hvad du bør gøre

Vi skruer ned for de populære fraser og giver dig en nede-på-jorden indsigt, i hvad din digitale marketing som minimum skal inkludere.

At sætte konkrete målsætninger

Vi giver dig nogle konkrete eksempler på, hvordan du sætter mål for din digitale marketing og hvad det må koste. 

Vi har hjulpet disse kunder til vækst

danbolig_logo-1024×350
asnet-board-logo-1024×192
techpeople-icon-logo-1024×147
Mileage_book_logo_large-1
LOGO_IS-1024×490
{

 

For en virksomhed i vækst er det vigtigt at vores hjemmeside afspejler de ændringer som er sket siden vores opstart og frem til den virksomhed vi er blevet til i dag.

Itch har hjulpet os med et 360 graders review af vores virksomheds behov og beskrevet samt implementeret vores nye hjemmeside baseret på nutidige designprincipper og teknikker. Vi har påskønnet deres knowhow at sparring gennem forløbet og følt os i trygge hænder.   

Kim Fahrenholtz, Direktør Techpeople A/S

Tamim Shaharia

Lead Developer, Focal Inc

Kim Fahrenholtz - Techpeople

ER INBOUND MARKETING NOGET FOR MIG?

Tag en uforpligtende snak med os

Er du  i tvivl om inbound marketing er noget, din virksomhed kan få fordel af? Tag en uforpligtende snak med mig. Som certificeret inbound marketing specialist giver jeg gerne min vurdering. Har du brug for et fif eller råd, så hjælper jeg dig gerne.