Itch Marketing

Vi løber den ekstra mil, så du har luft under vingerne.

ItchOmOs

Vi hjælper dig med vækst & flere kunder med inbound marketing

 

Itch blev grundlagt som inbound marketing bureau i 2018. Ideen udsprang fra, at vi gentagende gange løb ind i virksomheder, der havde dårlige oplevelser med marketing bureauer. Alt for ofte hørte vi udfordringer med “Vi får ingen resultater. Vores bureau har ingen forståelse for vores mål. Der er ingen forståelse af at vejlede og guide os & ingen forståelse af vores virksomhed. Vi forstår ikke, hvad de hjælper med. Vi kan ikke komme i dialog med dem.”

Med den baggrund satte vi os for, at skabe et bureau. Itch. Her arbejder vi ud fra en ideologi om, at vi skal forstå vores kunders virksomhed og behov, for at kunne hjælpe. Du får et bureau, der arbejder mod målbare mål og beviselige resultater. Du får en partner, der er tilgængelig, og snakker i et sprog, der er til at forstå. 

Du får en samarbejdspartner, der kan håndtere de mange forskellige aspekter af digital marketing og vejlede dig i junglen af muligheder. Vi anbefaler dig ikke at arbejde med eks. annoncer på Google, hvis vi ikke mener, at det giver dig resultater. Derfor er intet samarbejde ens. De ydelser du behøver, er baseret på din virksomhed, og de indsatser som vi mener, bedst hjælper dig til at nå dine mål.

Vi har ingen bindinger, da vi tror på værdien af vores samarbejde! Vi tilbyder fuld transparens og alt data er ejet af kunden. 

Itch_hubspot
Social Media Ydelser

Vi skaber målbare resultater

Vi hjælper dig til at nå dine vækstmål & KPI’er. Vi er fælles om at sætte realistiske mål og opnå disse.

Content marketing - ydelse

Altid tilgængelige

Dialogen med vores kunder er grundessensen i Itch. Jo mere kommunikation, des bedre forstår vi vores kunders forretning.  

SEO ydelser

Vi har den nyeste viden

Hos os får du altid den nyeste viden. Vi står på mål for vores services, og er altid friske på en dialog om nye muligheder. 

Vi lever for vores kunders resultater 

Ennova logo
danbolig logo
dssmith-og-logo
mileagebook logo
Biogan logo

Hvad vil vi?

Itch er et inbound marketing bureau, der vil udfordre de store mastodonter på markedet. Væk skal den klassiske push-tilgang til marketing og frem skal en data-dreven tilgang, hvor kunder & salg er en proces, din virksomhed har 100% styr på. 

Lad os opsætte et scenarie. Du er på første date, vin kommer på bordet, du spørger hende, om i skal være kærester. Nej vel! Et forhold bygges op over tid.

Den samme måde skal du tænke din forretning. Du får ikke kunder, ved at råbe “KØB!” i hovedet på dem. De skal først have interesse for dig, overbevises om at du er den rette partner, og herefter vil de overveje at handle med dig. Derfor mener vi ikke at TV-annoncer, avisreklamer, en enkelt Facebook reklame hist og her, skaber ikke vækst for din virksomhed. Der kræves mere, for at bryde igennem til kunderne.

Derfor er Itch sat i verden. Med inbound marketing som lanse og kunderejsen som vores hest, så skaber vi et stensikkert fundament, der sikrer vores kunder vækst.  

DCIM100MEDIADJI_0552.JPG
Reflekterende person

Hvorfor navnet Itch?

Itch betyder kløe. Kløe er jo en rar ting. Nej vent, det er faktisk træls når noget klør. Men hvorfor har vi så kaldt os itch?

Itch skal forståes som det konstante behov, for hele tiden at ville være i berøring med noget. Den følelse af, at der er noget man ikke kan slippe. For os er vores “itch” = behovet for hele tiden at yde det bedste for vores kunder. Behovet for hele tiden at tilegne ny viden. Behovet for at skabe noget som imponerer. Og formidle budskaber der inspirer.

Viden er vores stærkeste våben

Med et hav af certificeringer inden for inbound marketing, seo, content creation osv. har vi en stor viden indenfor området. Det er en af vores grundsten, at vi er eksperter i det vi arbejder med. Det er i vores øjne det, der gør forskellen, når vi skaber succes med digital marketing.
Aktiv-1@2x-2-400×365
DCIM100MEDIADJI_0546.JPG

Siden Itch startede

2017

Itch bliver grundlagt

2018

Itch bliver certificeret Hubspot Partner

2018

Itch opnår status som Silver Partners på kun 6 måneder

For en virksomhed i vækst er det vigtigt at vores hjemmeside afspejler de ændringer som er sket siden vores opstart og frem til den virksomhed vi er blevet til i dag. Itch har hjulpet os med et 360 graders review af vores virksomheds behov og beskrevet samt implementeret vores nye hjemmeside baseret på nutidige designprincipper og teknikker.

Vi har påskønnet deres knowhow at sparring gennem forløbet og følt os i trygge hænder.

Kim Fahrenholtz

CEO, TechPeople A/S

Vi har stor glæde af vores samarbejde med Itch Marketing. De har været en god sparringspartner og rådgiver i forbindelse med opbygningen af vores nye hjemmeside. Itch fungerer stadig som vores go-to-guy ved problemer med hjemmesiden, da de har en stor viden omkring vores hjemmesidesystem.

Vi får altid en hurtig og god rådgivning.

Helle Green

Marketing Manager, Steinway Lyngdorf

Vores ledelse

Morten Staal

Morten Staal

CEO & Partner

Morten har en baggrund i virksomhedskommunikation & e-commerce bl.a. fra virksomheden bag ILVA & IDE Møbler, ID Design. Dertil har han flere års erfaring som designer & webudvikler. Morten har et stærkt øje for det grafiske, og en glimrende indsigt i optimering af virksomheders strategier og marketing.

morten@itchmarketing.dk
+45 28 43 18 13

 

Casper Bjerg

Casper Bjerg

CEO & Partner

Casper kommer med en stor portion erfaring efter at have undervist flere af Danmarks største virksomheder i digital marketing. Casper har også erfaring som designer & webduvikler samt en baggrund fra virksomhedskommunikation. Caspers force er en stærk analytisk tilgang baseret på data & statistik. 

casper@itchmarketing.dk
+45 22 12 22 47

 

Andreas Nørmark Heden

Andreas Nørmark Heden

Inbound Sales Manager

Andreas er en rigtig HubSpot nørd. Med en stærk datadreven tilgang dykker Andreas ned i suppedasen, når der skal skabes leads og laves nurturing. Andreas har en baggrund fra marketing og elsker at diskutere de nyeste tendenser fra HubSpot.

andreas@itchmarketing.dk
+45 51 18 13 31

 

itch-beliggenhed

ITCH

AARHUS

Bjørnholms Alle 22
8260 Viby J