Itch Marketing

Vi løber den ekstra mil, så du har luft under vingerne.

ItchOmOs

Hvad vil vi?

Itch er et inbound marketing bureau, der vil udfordre de store mastodonter på markedet.

Vi tror på at en mere personlig tilgang til kommunikation blandet med et behov for at være digitale fleksible, er det der er behov for. TV-annoncer, avisreklamer, en enkelt Facebook reklame hist og her, skaber ikke vækst for din virksomhed. Internettet har givet os flere konkurrenter og der kræves mere, for at bryde igennem til kunderne. Det er derfor itch er sat i verden. Med inbound marketing som filosofi og content marketing som våben vil vi sikre dig en sejr i en verden med konstant stigende konkurrence.

Hvorfor er vi Itch?

Itch betyder kløe. Kløe er jo en rar ting. Nej vent, det er faktisk træls når noget klør. Men hvorfor har vi så kaldt os itch?

Itch skal forståes som det konstante behov, for hele tiden at ville være i berøring med noget. Den følelse af, at der er noget man ikke kan slippe. For os er vores “itch” = behovet for hele tiden at yde det bedste for vores kunder. Behovet for hele tiden at tilegne ny viden. Behovet for at skabe noget som imponerer. Og formidle budskaber der inspirer.

Viden er vores stærkeste våben

Med et hav af certificeringer inden for inbound marketing, seo, content creation osv. har vi en stor viden indenfor området. Det er en af vores grundsten, at vi er eksperter i det vi arbejder med. Det er i vores øjne det, der gør forskellen, når vi skaber succes med digital marketing.
Aktiv-1@2x-2-400×365

Siden Itch startede

2017

Itch bliver grundlagt

2018

Itch bliver certificeret Hubspot Partner

2018

Itch opnår status som Silver Partners på kun 6 måneder

Bag Itch 

Bag Itch Marketing finder du vores 2 Inbound Marketing Specialister 

Vil du gerne være en del af Itch Marketing? Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger. Du kan sende en mail til os med din ansøgning på scratch@itchmarketing.dk

Morten Staal

Morten Staal

Inbound Marketing Specialist & Partner

Casper Bjerg

Casper Bjerg

Inbound Marketing Specialist & Partner