Vækst din virksomhed med inbound marketing og inbound salg med os som partner

Itch Marketing er et dedikeret inbound bureau. Specialiseret i inbound marketing og inbound sales. Certificeret i ActiveCampaign og HubSpot, og desuden HubSpot Platinum Partners.

Med engagerede specialister og kreative sjæle, hjælper vi danske virksomheder med at styrke det digital setup med automatisering og effektivisering af salgs- og marketingaktiviteter.

icon-circle-sm-demand-gen

Vi er proaktive

Vi trives, når vi får mulighed for proaktivt at være med ombord til at lede planer og drive fremskridt. Vi drives af at udfordre status quo og finde den rigtige retning for dig.

icon-circle-sm-demand-gen

Vi er resultatorienteret

Vi hjælper dig til at nå din vækstmål og KPI’er. Vi er fælles om at sætte realistiske mål og opnå disse. 

icon-circle-sm-demand-gen

Vi er projektledere

Èn ting er produktion, en anden er planlægning. For os er projektplanlægningen vores vej til at sikre gennemsigtighed for dig og sikre, at der tages højde for alt. 

icon-circle-sm-demand-gen

Vi er tilgængelige

Dialogen med vores kunder er grundessensen i samarbejdet. Jo mere kommunikation, des bedre forstår vi vores kunders forretning. 

icon-circle-sm-demand-gen

Vi er drevet af din succes

Efterhånden en kliché, men ikke desto mindre kernen i det hele. Vi har fokus på reelle, værdifulde konverteringer, så indsatsen kan ses i kroner og ører på bunden. 

icon-circle-sm-demand-gen

Vi har den nyeste viden

Jo bedre viden vi har, jo bedre produkt kan vi levere. Det siger selv selv. Derfor gør vi en dyd ud af løbende at styrke vores know-how. 

Hvorfor samarbejde med os?

Itch_Logoer

Vores tilgang

icon-circle-sm-demand-gen

Din virksomhed, din kontekst

Itch Marketing arbejder ud fra præmissen om, at forstå din virksomhed og dit behov så godt som muligt, så vi har de absolut bedste betingelser og forudsætninger for at give dig den rigtige rådgivning.

Som inbound marketing og inbound sales specialister hjælper vi med at skabe værdi på tværs af hele din målgruppes købsrejse. Det gør vi ved at arbejde med aktiviteter i alle købsrejsens faser.

Vi arbejder med det formål at nedbryde silotænkningen mellem salg og marketing, så vi kan skabe synergier for din virksomhed og sørge for at marketing er en understøttende funktion i din salgsproces. Det betyder, at du som marketingansvarlig får sat kroner og ører på dine indsatser, fordi de bindes direkte sammen med salg. Det betyder, at du som salgsansvarlig får værdifulde leads og værdifuld kundedata, som gør dig klædt bedre på i salgsprocessen med en bedre dialog og bedre salgsmøder.

icon-circle-sm-demand-gen

Jo bedre kommunikation, jo bedre samarbejde

Vi er eksperter i det vi laver, og vi gør meget ud af konstant at holde os opdateret på nyeste trends og retninger inden for digital marketing og salg. Du får en samarbejdspartner, der kan håndtere de mange forskellige aspekter af digital marketing og vejlede dig i junglen af digitale muligheder og udfordringer.

Vi tror på en mere personlig tilgang til kommunikation og marketing, og skræddersyer hvert samarbejde efter dine interesser og behov. Vi tilbyder fuld transparens og alt data er ejet af dig selv, så du ikke står med håret i postkassen, hvis du en dag vælger at skifte leverandør eller klare aktiviteterne in-house.

Det vigtigste for os er at hjælpe dig mod succes. Sammen sætter vi realistiske mål og arbejder mod at nå dem sammen. Vi tror på værdien af vores samarbejde, og ved at vi sammen kan skabe bæredygtige, succesfulde resultater.

Morten Staal

Morten Staal

Partner

 

Morten har god erfaring med e-commerce, bl.a. fra virksomheden bag ILVA & IDE Møbler, ID Design. Dertil har han flere års erfaring som designer & webudvikler. Morten har et stærkt øje for det grafiske, og en glimrende indsigt i optimering af virksomheders strategier og marketing.

morten@itchmarketing.dk
+45 28 43 18 13

Casper Bjerg

Casper Bjerg

Partner

 

Casper kommer med en stor portion erfaring efter at have undervist flere af Danmarks største virksomheder i digital marketing. Casper har også erfaring som designer & webduvikler samt en baggrund fra virksomhedskommunikation. Caspers force er en stærk analytisk tilgang baseret på data & statistik.

casper@itchmarketing.dk
+45 22 12 22 47

Itch_CO_InboundTjekliste2

Tjeklisten til din inbound marketing kampagne

En lige-til tjekliste med konkrete og håndgribelige must-do’s og must-have’s til din perfekte inbound marketing kampagne. Få overblik og skab struktur i din inbound marketing kampagne.