Vælg en side

Kontakt os eller book et møde

Uanset hvor du er i din behovsafdækning eller beslutningsproces, tager vi gerne en snak med dig omkring inbound marketing. Det gælder uanset, om det er behov for rådgivning i forhold til de strategiske rammer eller behov for ren muskelkraft til eksekvering og produktion.

Book et møde og find ud af, hvordan vi sammen kan vækste din virksomhed med inbound marketing. Du kan enten sende os en besked, ringe til os direkte eller booke et møde med os med det samme. Se mere herunder.

icon-circle-sm-demand-gen

Vi er proaktive

Vi trives, når vi får mulighed for proaktivt at være med ombord til at lede planer og drive fremskridt. Vi drives af at udfordre status quo og finde den rigtige retning for dig.

icon-circle-sm-demand-gen

Vi er resultatorienteret

Vi hjælper dig til at nå din vækstmål og KPI’er. Vi er fælles om at sætte realistiske mål og opnå disse. 

icon-circle-sm-demand-gen

Vi er projektledere

Èn ting er produktion, en anden er planlægning. For os er projektplanlægningen vores vej til at sikre gennemsigtighed for dig og sikre, at der tages højde for alt. 

icon-circle-sm-demand-gen

Vi er tilgængelige

Dialogen med vores kunder er grundessensen i samarbejdet. Jo mere kommunikation, des bedre forstår vi vores kunders forretning. 

icon-circle-sm-demand-gen

Vi er drevet af din succes

Efterhånden en kliché, men ikke desto mindre kernen i det hele. Vi har fokus på reelle, værdifulde konverteringer, så indsatsen kan ses i kroner og ører på bunden. 

icon-circle-sm-demand-gen

Vi har den nyeste viden

Jo bedre viden vi har, jo bedre produkt kan vi levere. Det siger selv selv. Derfor gør vi en dyd ud af løbende at styrke vores know-how. 

Send en besked

Udfyld vores kontaktformular og kom i kontakt med os. Vi bestræber os på at vende tilbage samme dag. Du er også velkommen til at kontakte os på 22 12 22 47 eller 28 43 18 13.

Book et møde

Har du allerede styr på, hvad du gerne vil diskutere med os? Så book et møde herunder.

Tjeklisten til din inbound marketing kampagne

En lige-til tjekliste med konkrete og håndgribelige must-do’s og must-have’s til din perfekte inbound marketing kampagne. Få overblik og skab struktur i din inbound marketing kampagne.

Itch_CO_InboundTjekliste2

Bliv klædt på til inbound marketing med vores hjælpsomme artikler

Hos Itch Marketing skriver vi ofte om alt inden for digital marketing og inbound marketing. Vi forsøger at tage den nyeste viden og sætte i en ramme, som er relevant for ejeren samt salgs- og marketingsafdelingen hos små- og mellemstore virksomheder. Vil du blive følge med i den konstante udvikling inden for online marketing, så tag et kig på vores blog eller se vores 3 nyeste blogs her.