Gør karriere hos Itch

Vi er et ungt dedikeret inbound bureau. Specialiseret i inbound marketing og inbound sales. Certificeret i HubSpot og ActiveCampaign.

Vi er altid på jagt efter engagerede specialister og kreative sjæle, og modtager meget gerne dit CV, hvis du synes, det kunne være spændende at samarbejde med os.

Find job eller søg uopfordret

icon-circle-sm-demand-gen

Find job

Jobopslag vil være tilgængelige herunder, når vi søger nye profiler. 

icon-circle-sm-demand-gen

Søg uopfordret

Vil du søge job hos os? Send dit CV og en motiveret ansøgning, og så kigger vi gerne på det. Vi er konstant udvikling, og søger ofte nye profiler.

Send dit CV til kontakt@itchmarketing.dk

Har du spørgsmål? Kontakt en af vores partnere

Morten Staal

Morten Staal

Partner

 

Morten har god erfaring med e-commerce, bl.a. fra virksomheden bag ILVA & IDE Møbler, ID Design. Dertil har han flere års erfaring som designer & webudvikler. Morten har et stærkt øje for det grafiske, og en glimrende indsigt i optimering af virksomheders strategier og marketing.

morten@itchmarketing.dk
+45 28 43 18 13

Casper Bjerg

Casper Bjerg

Partner

 

Casper kommer med en stor portion erfaring efter at have undervist flere af Danmarks største virksomheder i digital marketing. Casper har også erfaring som designer & webduvikler samt en baggrund fra virksomhedskommunikation. Caspers force er en stærk analytisk tilgang baseret på data & statistik.

casper@itchmarketing.dk
+45 22 12 22 47