HubSpot blandt de bedste CMS-systemer i 2019

af | 14. aug 2019 | HubSpot

6 min læsning
HubSpotFreeCRM

HubSpot Content Management Software (herefter nævnt CMS) er blandt verdens førende CMS-systemer. I hvert fald hvis du spørger mere end 2.500 uafhængige brugere på G2.com. Disse brugere arbejder i alt fra store til små virksomheder, og kommer fra forskellige stillinger og interesse. Fælles er de dog om at rangere HubSpot på højde med WordPress og Pantheon. For god ordens skyld, så bruges CMS-systemer til at udarbejde og modificere digitalt indhold til hjemmesider.

Hvad er G2.com? Står du og skal vælge nyt CMS-system til din hjemmeside, kan det være lidt af en jungle at finde rundt i. Søger du ekspertanalyser, er svarene ofte baseret på enkeltpersoners subjektive holdninger, og spørger du udbydernes hjemmesider, er de alle verdens bedste.

På G2.com kan brugere, uafhængigt af hinanden, dele deres erfaring med forskellig forretningsmæssig software, så du som ny bruger kan undgå faldgrupper og dårlige systemer.

Her kan du læse opgørelsen af CMS-systemer på G2.com

Grafisk præsentation af CMS systemers rangering

Hvorfor vælge HubSpot?

Længere nede på siden kan du se de forskellige punkter, som HubSpot scorer højt på. I bund og grund er deres brugere glade for systemet, og giver det en samlet tilfredshedsscore på 99%. Det scorer bl.a. højt ved at være et system som er let at bruge, sætte op og administrere, samt at HubSpot som virksomhed yder god support, og er nemme at gøre forretning med.

Brugerne fremhæver HubSpots styrke ved at være et af de stærkeste inbound marketing redskaber på markedet. Det giver dig alle redskaberne, du skal bruge til at få din inbound strategi koblet på et automatiseret CRM-system, og er under konstant forbedring. Desuden bliver både HubSpots gode community og læringsbank fremhævet som gode steder at finde svar på dine spørgsmål, og få styrket inbound kompetencerne i din virksomhed.

Du kan læse vores korte gennemgang af HubSpot gratis CRM system her

HubSpot CMS tilfredshedsscore

HubSpot CMS content rating

HubSpot CMS design rating

HubSpot CMS platform rating

Vil du opleve fordelene med HubSpot?

HubSpot CRM er gratis og tager 5 minutter at komme igang med. 

Ved du alligevel ikke helt hvor du skal starte, så se her hvordan vi kan hjælpe dig til den bedste start med HubSpot.

Skab leads - ipad
Skab leads - ipad

Bliv klogere på inbound marketing med Itch Insights

Dyk ned i inbound marketing sammen med os

Undgå pinlige fejl ved marketing automation

Undgå pinlige fejl ved marketing automation

  Marketing Automation er smart - det er jeg fuldstændig enig i. Nogle gange kan det dog også blive så smart, at det går galt. For automatisering er jo kun så smart som brugerne af systemet. Du har måske hørt flere steder nævne, at automatisering er...

Forny din salgs- og marketingtragt med det inbound Flywheel

Forny din salgs- og marketingtragt med det inbound Flywheel

  Ud med tragten ind med Flywheel Kunderejsen er alfa-omega i dag. Og én af de mest populære måder at illustrere den på, er ved den klassiske salgstragt. For mange er det en go-to model, så du kender sikkert selv tragten som en klassisk illustration af...

8 gode grunde til at vælge HubSpot CRM

8 gode grunde til at vælge HubSpot CRM

  Hvorfor skal du vælge at skifte over til HubSpot CRM? Du har sikkert allerede et CRM eller lignende system til dine salgsprocesser og et automation system til din marketing. Så hvad kan HubSpot, der kan forsvare tiden og pengene til et skift?...