Vil du have styr på din kundes købsrejse? Eller få styr på hvilket indhold der passer godt til de forskellige faser? Så hent vores værktøj!

Med dette værktøj får du en hurtig gennemgang af kunderejsen, hvilke spørgsmål kunden stiller undervejs og hjælp til at skabe en oversigt over dit content. Brug værktøjet i din dagligdag og byg videre på det, eftersom du prøver dig frem med nyt og relevant indhold for din kunde.

 

72% af indkøbere søger generelle termer på Google, når de står overfor en købsbeslutning. Sørg for at blive set tidligt i deres søgning.

Itch_Viden_Kunderejse-600×364

Kortlæg kunderejsen


Hvorfor skal du undersøge din kundes købsrejse?

Din kundes købsrejse er lang og kompleks. Der skal næsten ikke noget til for, at du ikke bliver fundet i deres valg af leverandør.

Det er først til sidst i købsrejsen, at din kunde kontakter dig eller undersøger produktspecifikationer på din hjemmeside. Du går altså glip af ca. 60% af købsrejsen, hvis du ikke gør noget for at målrette din marketing til den indledende research fase, som din kunde gennemgår. 

Vi giver dig værktøjet til at få et overblik over dine kunders rejser og dit indhold, som skal ramme dem undervejs. 

Det styrker din virksomheds troværdighed, at du hjælper kunden med information og løsninger mens de stadig undersøger relevante muligheder. Og du er sikker på, at de tager dig med i overvejelserne, hvis dine løsninger passer til deres problemstilling.

Bliv klogere på inbound marketing lige her. 

Inbound marketing kunderejse

Få styr på din kundes købsrejse

Få et overblik

Vi giver dig et værktøj til, hvordan du skaber et overblik over din kundes købsrejse. Brug overblikket til at besvare hans spørgsmål tidligt i købsrejsen

Målret dit indhold

Når du har fundet frem til din kundes spørgsmål kan du begynde at målrette dit indhold, så det besvarer dem. I værktøjet får du også en skabelon til at skrive dine content idéer ned til hver fase.

Hjælp kunden på vej

Content Marketing handler om at hjælpe kunden på vej i sine beslutninger og vis dine kompetencer ved at dele din viden. 

Vi har hjulpet disse kunder til vækst

danbolig_logo-1024×350
asnet-board-logo-1024×192
techpeople-icon-logo-1024×147
Mileage_book_logo_large-1
LOGO_IS-1024×490
{

 

For en virksomhed i vækst er det vigtigt at vores hjemmeside afspejler de ændringer som er sket siden vores opstart og frem til den virksomhed vi er blevet til i dag.

Itch har hjulpet os med et 360 graders review af vores virksomheds behov og beskrevet samt implementeret vores nye hjemmeside baseret på nutidige designprincipper og teknikker. Vi har påskønnet deres knowhow at sparring gennem forløbet og følt os i trygge hænder.   

Kim Fahrenholtz, Direktør Techpeople A/S

Tamim Shaharia

Lead Developer, Focal Inc

Kim Fahrenholtz - Techpeople

ER INBOUND MARKETING NOGET FOR MIG?

Tag en uforpligtende snak med os

Er du  i tvivl om inbound marketing er noget, din virksomhed kan få fordel af? Tag en uforpligtende snak med mig. Som certificeret inbound marketing specialist giver jeg gerne min vurdering. Har du brug for et fif eller råd, så hjælper jeg dig gerne.