Gratis guides

Find alle vores gratis værktøjer til din online marketing. Der er en masse små guides, skabeloner og værktøjer, som kan gøre din daglige gang med online markedsføring væsentlige nemmere. En lille ting fra os til dig.

inbound marketing kunderejse
Itch_HubspotGrowthPlatform

Præsentation af Hubspot

Vil du vide mere om, hvad Hubspot er og hvad platformen tilbyder af muligheder? Så har vi lavet en præsentation, der forklarer de forskellige elementer og hvad man får i pakkerne marketing hub, sales hub, service hub og deres gratis CRM. Se mere her.

 

 

tjekliste inbound marketing

Tjeklisten til din inbound marketing kampagne

Med tjeklisten kommer du igennem alle facetterne, så din kampagne følger best-practice og bliver optimeret til at give så meget værdi som muligt. Godt forarbejde kan betyde langt flere kunder.

Itch_WWW_GratisGuides

22 steps til at få succes med inbound marketing

Det er slut med at skubbe budskaber ud til en målgruppe, der alligevel ikke er interesseret i at købe af os. Nu handler det i stedet om at give din målgruppe en grund til at komme til dig. Med 22 konkrete og håndgribelige steps giver dig opskriften til at opsætte den perfekte inbound marketing-kampagne.

Itch_Viden_SkabLeads

Skab flere leads med inbound marketing

Med inbound marketing som udgangspunkt for din markedsføringsstrategi skaber du flere varme leads med indhold, der rammer din målgruppe spot-on. Du får her en introduktion til hvordan du kommer igang med at være en leads-minister!

Itch_WWW_GratisGuides

Tjeklisten til SEO i din blog

Har du husket alle SEO-kunstens grundregler, når det kommer til din blogging? Vi giver dig her tjeklisten til alle de små detaljer, så du kommer omkring alle hjørner af SEO’en i dit blogindlæg.

Det vil jo være synd og skam ikke at opnå maksimal synlighed på Google og hos dine læsere, når nu du har brugt blod, sved og tårer på at få skrevet dit blogindlæg.

Itch_Viden_SkabLeads

Find KPI’erne for din inbound marketing

Er du klar til at beregne besøgstal for at dine omsætningsmål og få indblik konverteringerne ved hvert trin på kunderejsen? Så download vores inbound besøgsberegner, og kom igang med at optimere din inbound marketing. Go get ’em tiger! 

Itch_Guides_DigiEbook-1

Guide til online marketing

Denne guide giver en introduktion til online marketing og kommer med anbefalinger til, hvordan du kan skabe nye kunder og muligheder med en gennemført online marketing indsats. Du får et indblik i, hvordan du benytter online marketing i en strategisk kontekst og dermed skaber grobund for gode resultater.

Itch_Viden_SkabLeads

Skabelon til din marketingplan

Skal du have et overblik over dine marketingsaktiviteter for det kommende år, og sikre at de er bundet sammen med din virksomheds mål? Så er denne marketingsplan perfekt til dig.

Uden en plan kan det nemt blive rodet og overblikket forsvinde. Derfor er en marketingplan i vores øjne et must, når du skal forberede dig til et nyt kalenderår. 

Itch_Viden_SoMeKalender-400×243

Få styr på dine sociale medie aktiviteter

Med denne social media kalender får du et nemt overblik over promoveringen af dit indhold og den giver dig mulighed for at organisere dine sociale medie aktiviteter på forhånd. Dermed får du mere overskuelighed og en bedre styring med dine aktiviteter på Facebook, Instragram, LinkedIn eller hvad du måtte bruge.

Itch_Viden_Kunderejse-600×364

Dan et overblik over din kundes købsrejse

Med dette værktøj får du en hurtig gennemgang af kunderejsen, hvilke spørgsmål kunden stiller undervejs og hjælp til at skabe en oversigt over dit content. Brug værktøjet i din dagligdag og byg videre på det, eftersom du prøver dig frem med nyt og relevant indhold for din kunde.

Itch_Viden_ContentInfografik

6 gode grunde til content marketing

Content marketing er i 2018 stadig et af de absolut hotteste markedsføringstrends. Når du skal ramme din potentielle eller eksisterende kunde i købsrejsen er relevant, behovsdækkende indhold det absolut bedste kneb. Vi giver dig her 6 gode grunde til, hvorfor du skal benytte dig af content marketing.

Itch_Viden_ContentInfografik

10 tips til hurtigt at få leads med HubSpot

Bruger du HubSpot? Så har vi 10 tips til, hvordan du nemt kan samle leads din platform. Download vores whitepaper og sæt gang i leadgenereringen med det samme! 

ER INBOUND MARKETING NOGET FOR MIG?

Tag en uforpligtende snak med os

Er du  i tvivl om inbound marketing er noget, din virksomhed kan få fordel af? Tag en uforpligtende snak med mig. Som certificeret inbound marketing specialist giver jeg gerne min vurdering. Har du brug for et fif eller råd, så hjælper jeg dig gerne.