Download gratis vores e-bøger, tjeklister, skabeloner og meget lige her

Find alle vores gratis værktøjer og skabeloner til din digitale marketing, som kan være med til at gøre dit daglige arbejde med marketing nemmere.

tjekliste inbound marketing

Content Strategy Tool

Strukturér dit content i forhold til din personas købsrejse. Med vores content strategy tool kan du kortlægge dit content og holde det op i mod købsrejsen. Skabelonen giver dig også mulighed for at tilføje marketing automation flows til hvert stykke content.

 

Funnel

Sales pipeline skabelon. Hvilke kanaler stammer dine salg fra og forudsé din omsætning.

Download vores Sales Pipeline skabelon og identificér jeres pipelines faser. Hvad skal der ske? hvornår skal det ske? og hvem skal være ejer?

Med skabelonen kan du strukturere din salgsproces og sikre alle opportunities bliver behandlet ens.

tjekliste inbound marketing

Bliv klar til at skifte dit CRM system. Få styr på dit CRM data

Det er en stor omgang at skifte CRM system. Vi har lavet en skabelon, der hjælper dig med at kortlægge dine CRM data på kontakter og virksomheder, som du skal importere til dit nye system. Brug det og undgå data går tabt!

 

Itch_WWW_GratisGuides

Skab et overblik over dit content med content mapping

Vi har lavet et Content Mapping værktøj til dig, så du nemt kan skabe et overblik over alt din virksomheds content. Det er netop en god øvelse at gå alt dit content igennem for at sætte struktur i fornyelsen af dit gamle content og for at finde ud af om du mangler en særlig type content.

tjekliste inbound marketing

Evalueringsskema til skift af marketing / CRM platform

Brug vores evalueringsmatrix og vælg den marketing / CRM platform, der passer bedst til din forretning.
Vi har gjort det nemt for dig at vurdere og sammenligne f.eks. HubSpot mod andre marketing platform ved at samle de vigtigste faktorer, som du bør evaluere ud fra. 

 

Itch_WWW_GratisGuides

Undgå at spilde tid på kolde leads. Opsæt leadscoring med vores skabelon

Leadscoring giver dig indsigt i dine leads’ adfærd og købsparathed. Leadscoring går ud på at tilddele point til dine leads ud fra deres adfærd og om de passer din målgruppe.
Vores skabelon får dig hurtigt i gang med leadscoring. I skabelonen får du forslag til dit første leadscoring setup og et mere avanceret ét. 

tjekliste inbound marketing

10 skabeloner til konkurrentanalyse

Dan dig et overblik over din position i markedet i forhold til dine konkurrenter.
Vi har samlet 10 konkurrentanalyser, der alle giver et indblik i din virksomheds placering i markedet. Find dine konkurrenters fokusområder og positionér dig rigtigt med dine marketingbudskaber.

Itch_WWW_GratisGuides

22 steps til succes med inbound marketing

Det er slut med at skubbe budskaber ud til en målgruppe, der alligevel ikke er interesseret i at købe af os. Nu handler det i stedet om at give din målgruppe en grund til at komme til dig. Med 22 konkrete og håndgribelige steps giver dig opskriften til at opsætte den perfekte inbound marketing-kampagne.
tjekliste inbound marketing

Tjeklisten til din inbound marketing kampagne

Med tjeklisten kommer du igennem alle facetterne, så din kampagne følger best-practice og bliver optimeret til at give så meget værdi som muligt. Godt forarbejde kan betyde langt flere kunder.
Itch_HubspotGrowthPlatform

Gennemgang af HubSpot

Vil du vide mere om, hvad Hubspot er og hvad platformen tilbyder af muligheder? Så har vi lavet en præsentation, der forklarer de forskellige elementer og hvad man får i pakkerne marketing hub, sales hub, service hub og deres gratis CRM. Se mere her.
Itch_Viden_SkabLeads

Skabelon til din marketingplan

Skal du have et overblik over dine marketingsaktiviteter for det kommende år, og sikre at de er bundet sammen med din virksomheds mål? Så er denne marketingsplan perfekt til dig.

Uden en plan kan det nemt blive rodet og overblikket forsvinde. Derfor er en marketingplan i vores øjne et must, når du skal forberede dig til et nyt kalenderår.

Itch_WWW_GratisGuides

Tjeklisten til SEO i din blog

Har du husket alle SEO-kunstens grundregler, når det kommer til din blogging? Vi giver dig her tjeklisten til alle de små detaljer, så du kommer omkring alle hjørner af SEO’en i dit blogindlæg.

Det vil jo være synd og skam ikke at opnå maksimal synlighed på Google og hos dine læsere, når nu du har brugt blod, sved og tårer på at få skrevet dit blogindlæg.

Itch_Viden_SkabLeads

Skab flere leads med inbound marketing

Med inbound marketing som udgangspunkt for din markedsføringsstrategi skaber du flere varme leads med indhold, der rammer din målgruppe spot-on. Du får her en introduktion til hvordan du kommer igang med din leadgenerering.
Itch_Viden_ContentInfografik

10 tips til leads med HubSpot

Bruger du HubSpot? Så har vi 10 tips til, hvordan du nemt kan samle leads din platform. Download vores whitepaper og sæt gang i leadgenereringen med det samme!
Itch_Viden_Kunderejse-600×364

Få overblik over målgruppens kunderejse

Med dette værktøj får du en hurtig gennemgang af kunderejsen, hvilke spørgsmål kunden stiller undervejs og hjælp til at skabe en oversigt over dit content. Brug værktøjet i din dagligdag og byg videre på det, eftersom du prøver dig frem med nyt og relevant indhold for din kunde.
Itch_Viden_SoMeKalender-400×243

Få styr på dine sociale medie aktiviteter

Med denne social media kalender får du et nemt overblik over promoveringen af dit indhold og den giver dig mulighed for at organisere dine sociale medie aktiviteter på forhånd. Dermed får du mere overskuelighed og en bedre styring med dine aktiviteter på Facebook, Instragram, LinkedIn eller hvad du måtte bruge.
Itch_Viden_SkabLeads

Find KPI’erne for din inbound marketing

Er du klar til at beregne besøgstal for at dine omsætningsmål og få indblik konverteringerne ved hvert trin på kunderejsen? Så download vores inbound besøgsberegner, og kom igang med at optimere din inbound marketing. Go get ’em tiger!
Itch_Guides_DigiEbook-1

Guide til online marketing

Denne guide giver en introduktion til online marketing og kommer med anbefalinger til, hvordan du kan skabe nye kunder og muligheder med en gennemført online marketing indsats. Du får et indblik i, hvordan du benytter online marketing i en strategisk kontekst og dermed skaber grobund for gode resultater.

Vil du opleve fordelene med HubSpot?

HubSpot kan hjælpe dig, hvad enten du søger et system til marketing, salg eller service. 

Ved du ikke helt hvor du skal starte, og hvad der passer dine behov, så giver en af vores specialister dig gerne en prøvetur i HubSpot.