Disse spørgsmål bør du stille før du begynder på online marketing

af | 3. okt 2018 | Inbound Marketing

Du har sikkert hørt det 100 gange. “Online marketing er guld og grønne skove”, “Online marketing er en sikker vej til vækst for din virksomhed” eller “Hvordan kan du klare dig uden online marketing”. Men inden du bare nikker hovedløst ja og springer ud i det, så er der nogle spørgsmål, du bør stille dig selv, for at afklare, om du egentlig er klar til at kaste dig ud i online marketing.

For at du kan finde frem til, om online marketing overhovedet er vejen frem for dig, så bør du overveje disse 4 spørgsmål;

  • Hvem er min målgruppe?
  • Hvad er min målsætning?
  • Er min webside eller webshop klar til online marketing?
  • Er jeg klar til online marketing?

Disse 4 spørgsmål er yderst relevante, at kunne besvare, før du kaster dig ud i nogen som helst form for online marketings-indsats. Inden du dog begynder at besvare disse spørgsmål, så har vi lavet en video, hvor vi stiller skarpt på disse emner, og udfolder hvorfor det netop er disse ting du bør overveje. 

Efter at have set videoen, bør du nu være klar til at besvare spørgsmålene. Når du arbejder med din målgruppe, så kan du passende kigge nærmere på din persona. Vil du være helt skarp på din persona, inden du går i gang, så tag et nærmere kig på Hubspots “Make My Persona” værktøj, der er et glimrende middel til at specificere hvem din virksomheds persona er.

Til at afklare hvem din målgruppe er, kan vi anbefale at bruge SMART-modellen. Denne model har vi uddybet i vores inbound marketing guide, som du finder her. 

Hvis du vil blive klogere på hvorvidt din webside eller webshop er optimeret til at begynde på online marketing, så tilbyder vi en gratis analyse af din nuværende webside. Her giver vi et 360 graders tjek og sætter dig ind i, om den kan er klar til vækst og hvis ikke, så giver vi dig anbefalinger til hvilke elementer der bør optimeres. Du kan anmode om at få en gratis analyse her. 

Vi håber du er kommet et skridt tættere på at afklare, om din virksomhed passer til online marketing. Hvis ikke er du mere end velkommen til at kontakte os, og blive klogere på, hvorvidt online marketing kan vækste dig.

FÅ SPÆNDENDE INSPIRATION OG NY VIDEN DIREKTE I DIN INDBAKKE

Læs flere af vores blogs

HubSpot blandt de bedste CMS-systemer i 2019

  HubSpot Content Management Software (herefter nævnt CMS) blandt verdens førende CMS-systemer. I hvert fald hvis du spørger mere end 2.500 uafhængige brugere på G2.com. Disse brugere arbejder i alt fra store til små virksomheder, og kommer fra forskellige...

læs mere

10 måder du hurtigt kan få flere leads med Hubspot

  Det bliver mere og mere udfordrende at få leads. Du skal mere end at skrive spændende blogs der giver værdi, informerer og skaber tillid hos dine besøgende på din hjemmesiden, før de overhovedet overvejer at udfylde en formular på din hjemmeside. Du skal i...

læs mere