Få flere leads med inbound marketing

Ved at lave en samlet strategi for trafik, leadgenerering og konvertering kan du sikre, at du leder din målgruppe hele vejen fra besøgende til kunde.

Det kalder vi inbound marketing. Med denne tilgang til digital marketing, gør du op med nogle af de udfordringer, vi ser i moderne online marketing, hvor kunderne tabes på gulvet i løbet af processen. Det giver dig en konkurrencemæssig fordel!

Og det bedste af det hele er, at vi kan måle på vores resultater. Du ved altså, hvad du får for dine penge. 

Vil du vide mere?

more-trafic

Gør dine besøgende til leads og giv dine sælgere mere at arbejde med!

Leadgenerering skal koncentreres omkring konvertering af de rette besøgende, der skal blive til leads. Derefter modnes de til brandvarme leads, der kan overleveres til salg.

Ved at fokusere på landing pages, content offers, lead ads, inbound kampagner og konverteringsoptimering kan dit website blive en leadgeneringsmaskine og ændre hele din salgsproces.

Læs mere om denne moderne tilgang herunder.

tiltrækning-inbound-methodology-stages
seo-graph

CONTENT OFFERS 

Guides, e-bøger, whitepapers, tjekliste osv. Gør din viden til et værdifuldt stykke content, der kan downloades af din målgruppe.

SKAB LEADS MED VÆRDIFULDT CONTENT
Din personas mail er ikke længere gratis. For at skabe flere leads skal du tilbyde noget, der er relevant for din målgruppe. Om det er en e-bog med dine bedste tips, en tjekliste med 10 ting man bør gøre eller noget tredje, så er content offers det stærkeste værktøj til leadgenerering. Vores eksperter i content & design, har stor erfaring med at skabe effektive content offers. 

Blog_seo

INBOUND KAMPAGNER

SKAB LEADS & GØR DEM BRANDVARME

Med en inbound marketing kampagne får du et helt fundament, der skaber trafik, genererer leads og gør dem varme. Ved at koble content offers, landingssider, pop-ups forms, stærke cta’er & automatiserede e-mails sammen, kan du skabe en marketingmaskine, der leverer leads direkte til salg.

Blog_seo
Google Ads 2019

LEAD ADS

Med målrettede lead ads kan du skyde genvej og skabe leads på Facebook, Google, LinkedIn eller der hvor din målgruppe er.

LEAD ADS ER DIN GENVEJ TIL MANGE LEADS PÅ KORT TID

Leads Ads er noget af det mest populære. Du kan indsamle leads direkte på platforme som Google, Facebook, LinkedIn, Instagram osv. Dermed kan du skyde genvej og skabe hurtige resultater med betalte lead ads.  

webdesign

CRO – CONVERSION RATE OPTIMIZATION

Lær hvordan dine besøgende benytter dit website, til kontinuerligt at udvikle og forbedre din kunderejse.

FORSTÅ HVORDAN DINE KUNDER BRUGER DIT WEBSITE

Med en intelligent tilgang til kunders brug af dit website, kan vi lære, hvordan dine kunder bruger din hjemmeside. Kan de finde det de søger, trykker de på den knapper, vi forventer? Vi hjælper dig med at konverteringsoptimere dit website ud fra databaserede indsigter og heatmaps

webdesign

Kontakt os og få lavet en strategi og køreplan for, hvordan du kan få flere leads med en tilgang, der kombinerer flere af ovenstående taktikker.

En strategi kan eksempelvis se således ud:

 

  1. Få udviklet et content offer (whitepaper, e-bog, tjekliste, guide eller lign)
  2. Få opsat en inbound kampagne omkring denne inkl. landing page, blog, thank you page, formularer
  3. Provomer dette content offer via annoncer – suppler evt. med en lead ad.
  4. Konverteringsoptimer dit website så content offeret positioneres flere steder
  5. Opsæt et CRM der kan indsamle og håndtere dine leads
  6. Analyser på indsatsen

Vil du have hjælp til at få flere leads?

 

Inbound tilgangen benyttes af ledende virksomheder – både på globalt plan og i Danmark. Det er fordi, det fungerer! Vil du have en gratis gennemgang af dine muligheder? Book et møde og lær mere med det samme.