Digital rådgivning

Projektstyring af webløsninger og rådgivning i at skabe vækst digitalt

Customer service

Hos Itch er vi eksperter i at hjælpe dit webprojekt fra start til slut. 

Et webprojekt kan ofte være en svær proces. Måske du kender en af disse udfordringer?

  • Det er svært at komme i gang, for hvad er min strategi egentlig og hvordan skal jeg gribe det an?
  • Jeg vil gerne investere mere i online kommunikation, men jeg ved ikke hvad der giver mening?
  • Jeg er i gang med at få udviklet et website, men mit webbureau forstår ikke mine behov!
  • Jeg har forsøgt at udvikle det in-house, men kan ikke nå i mål med projektet.
  • Hvordan kan jeg måle på min investering og se om det har effekt?

Vi har hjulpet virksomheder med mange forskellige udfordringer med at nå i mål. Et er fælles for alle disse projektet. Vi har forstået kundens behov og fundet den løsning, der netop rammer dette behov.

Inbound marketing kunderejse

Derfor gør vores digitale rådgivning en forskel

A-B-C
some-advertising

Vi forstår kommunikationen

En af de hyppigste udfordringer i et webprojekt er, at virksomheden og webbureauet simpelthen taler forbi hinanden. Hos Itch har vi forståelse for kundens behov og kan snakke i tekniske termer, så vi kan formidle kundens behov for webbureauet. 

Dette er den udfordring vi oftest ser, når vi træder ind i et projekt, der er gået i stå. Vi bliver bindeleddet mellem begge parter, og tager ansvar for, at projektet når i mål, så kunden er tilfreds med resultatet.

Og så sikrer vi, at projektet udvikles med alle de elementer og aspekter, vi ser nødvendig, for at websitet kan generere vækst for virksomheder. 

 

monthly-reporting

Analyse & research

Vi baserer vores beslutninger på data, analyse og research. Vi stikker ikke blot tommelfingeren i vejret, og håber på det bedste. Før vi kommer med anbefalinger til strategi, webudvikling og mål, så har vi lavet vores forarbejde, så vores indspark er evidens baseret. 

Vi kigger desuden på tendenser, trends og udvikling, for at have en ide om den udvikling vores kunder går i møde. Derfor er dit projekt i sikre hænder hos os, da du ikke kun får et resultatet, der er holdbart nu. Det er også holdbart ud i fremtiden. 

 

Hubspot dashboard
Arbejdsopgaver
conversation-optimisation

Kommunikation, website, kunderejse

Din digitale tilstedeværelse afhænger af mange ting. Et website der er konverteringsoptimeret, en sammenhængende kommunikation og forståelse af dine kunders købsrejse. Alt dette skal spille sammen, for at du kan skabe trafik, leads og øge dit salg. 

Med inbound marketing og webudvikling som ekspertise og med en baggrund fra kommunikationens verden, kan vi samle alle aspekterne og føre dit projekt sikkert fra A til B, og sikre at alle aspekter af din digitale kommunikation sammentænkes i en udført strategi. 

 

Vil du have rådgivning til din webudvikling eller kommunikation?

Vi er eksperter i at rådgive virksomheder der har udfordringer eller ønsker at påbegynde deres digitale rejse. Vi kigger også gerne på, hvordan i kan rykke midler fra offline til online marketing. 

Kontakt os nu og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig, med at få succes og vækste ved at satse online. 

Profilbillede Morten Staal

Hvad siger vores kunder?

”Vi har stor glæde af vores samarbejde med Casper fra Itch Marketing. Han har været en god sparringspartner og rådgiver i forbindelse med opbygningen af vores nye hjemmeside www.steinwaylyngdorf.com. Casper fungerer stadig som vores go-to-guy ved problemer med hjemmesiden, da han har en stor viden omkring vores hjemmesidesystem WordPress, og vi får altid en hurtig og god rådgivning. ”

Helle Green, Marketing Manager, Steinway Lyngdorf A/S

Steinway Lyngdorf logo
Steinway Lyngdorf hjemmeside