Cases

Få et indblik i hvilke kunder vi samarbejder med og hvordan vi har hjulpet vores kunder med at opnå deres KPI’er om vækst, trafik & leads.

Vi har over 50 aktive kunder, og har siden vores start i 2018 hjulpet mange virksomheder med HubSpot samt inbound marketing & salg.

Med samarbejdet er Master vækstet med 27 nye kunder og 324 leads fra inbound i løbet af det første år

5Tegnebræt 4800

"Med hjælp fra Itch Marketing har vi fået sat vores inbound marketing i system og vi kan måle på hvad, der virker og hvor vi skal justere. Samspillet mellem marketing- og salgsaktiviteter bliver styrket gennem HubSpot og Itch."

mia-debel

Mia Debel
Digital marketing manager
Master Danmark A/S

En marketing indsats der beviseligt virker!

Hos Itch hjælper vi virksomheder med vækstambitioner. Vi arbejder med at skabe resultater gennem inbound marketing, som kan måles og bevises. Med en datadreven tilgang sikrer vi, at vores indsats faktisk gør en forskel for dig som virksomhed.

Hvis ikke vi skaber resultater for jer, så skaber vi heller intet grundlag for et samarbejde, og derfor er det alfa-omega for os, at kunne bevise resultaterne.

Vi specialiserer i at udvikle jeres forretning med udgangspunkt i data, fra de platforme & kilder i bruger.

Vi arbejder primært med små- og mellemstore virksomheder, der har en målsætning om at vækste deres forretning.

hexagon-vandret-platinum-hubspot-img-in-shape
hexagon-lodret-baggrund-lilla-groen-gradient

Vil du på en rejse med os?

Vi har gennem de seneste år hjulpet mere end 100 forskellige kunder, og udvider hver måned med flere og flere. Vores vækst var ikke eksisterende, hvis vi ikke skabte resultater for vores kunder.

Hvis vi skal indgå et samarbejde, arbejder vi altid benhårdt på at nå de målsætninger der sættes. Det er en del af vores DNA!

Book et møde og bliv klogere på, om vi er et match til et fremtidigt samarbejde. Ønsker du at se flere cases, så deler vi gerne ud. 

ER INBOUND MARKETING NOGET FOR DIG?

Book en uforpligtende snak med os

Er du  i tvivl om inbound marketing er noget, din virksomhed kan få fordel af? Så tag en uforpligtende snak med os.