Cases

Se projekterne for vores kunder, som vi har hjulpet på rette vej.

Itch_WWW_Projekt

 

ELEKTRONISK KØREBOG TIL ERHVERV

Mileage Book

Mileage Book udbyder en professionel løsning til elektronisk kørebog gennem en app. Men hvordan øger får man flere brugere af ens app, og hvordan konverterer man dem til betalende brugere? Se hvordan inbound marketing hjalp Mileage Book.

Itch_Case_MileageBook_Website-1

 

HARDCORE IT-KONSULENTER OG EKSPERTER

TechPeople

Techpeople huser nogle af Danmarks bedste IT-eksperter. De har særlig fokus på embeddede software-løsninger, it- og forretningssystemer og andre hardcore it-tekniske ting. Casens mål var at sikre mere trafik til deres webside og i endnu højere grad, at få opkald og e-mails, så der kom flere kunder i biksen.

Techpeople

 

DANMARKS STØRSTE BESTYRELSESNETVÆRK

ASNET Board

ASNET Board er et bestyrelsesnetværk for ejerledere og bestyrelsessøgende virksomheder. For at sikre deres position som Danmarks største og mest populære bestyrelsesnetværk, hjalp vi med en modernisering af alle digitale platforme.

Itch_Case_ASNET_Website-1

 

AARHUSIANSK IDRÆTSLIV I TOPFORM

Idrætssamvirket

Idrætssamvirket er en medlemsorganisation for alle idrætsforeninger i og omkring Aarhus Kommune. Som katalysator for kommunikation til idrætsledere og bindeled til Aarhus Kommune, er det vigtigt at Idrætssamvirket har et skarpt brand. Denne udfordring hjalp vi dem med.

Itch_Case_IDS_Website

 

DANMARKS FØRENDE GIN & TONIC WEBSHOP

Ginhuset

Ginhuset fokuserer på salg af luksus gin & tonic. Ved at udvikle deres webshop og kombinere denne med nyhedsbreve med fokus på indhold, optimerede Google Shopping annoncer og bruge af remarketing annoncer, så som Dynamisk annonceindhold fra Facebook, oplevede Ginhuset et markant forøget salg.

Itch_Case_Ginhuset_Website

 

SPANSK PRODUCENT AF HIGH-END GIN

Alkkemist

Alkkemist er en spansk premium gin. Med et enormt luksuriøst design og en fantastisk smag, har Alkkemist et rigtig stærkt brand i ginnens verden og er blandt de førende gin i Spanien. Da Alkkemist ønskede at ekspandere til Danmark, har vi i udviklet en webside, der understøtter det skarpe brand og præsenterer produktet i de bedste rammer.

Itch_Case_Alkkemist_Website

 

EN AF DANMARKS STØRSTE MÆGLERKÆDER

Danbolig

De fælles Danbolig butikker i Aarhus Syd er en af områdets største. Især salget af projektejendomme er et område, hvor de sætter stort fokus. Vi hjalp dem med at udvikle en projektside, der kunne præsentere byggeprojektet Tofteparken. Med udvikling af webside og en avanceret boligvælger samt seo-optimering, skabte vi flere interesserede købere.

Itch_Case_DanBolig_Website-1

 

DANSK NØDHJÆLPSORGANISATION

Himalayan Project

Himalayan Project er en mindre, dansk nødhjælpsorganisation med store armsving og høje ambitioner. Organisationen arbejder for støtte til de nepalesiske lokalsamfund og de ønsker at udvikle sig og øge antallet af medlemmer drastisk. Med et nyt website og ny platform at kommunikere ud fra, hjalp vi organisationen med et stærkere og mere attraktivt brand.

Itch_Case_Himalayan_Website

 

YOGA OG TRÆNING FOR EKSPERTER

Freespirit

Freespirit er en midtjyllandsk kæde med fokus på yoga og træning. Kæden er gennem de seneste 10 år vokset i stor stil og er bl.a. den største i Aarhus. Vi hjalp Freespirit med optimering af deres webside og skabte et moderne udtryk.

Itch_Case_FreeSpirit_Website

OG MANGE ANDRE…

Hos Itch Marketing har vi hjulpet med online marketing for alt fra store sportsforeninger, til brancheledende organisationer, dybt specialiserede B2B virksomheder og almene B2C webshops. Fælles for dem alle, er at de har haft et ønske, om at nå nogle nye mål og kunnet drage fordel af at arbejde med øget trafik, skabe leads og generere flere kunder. Lyder det som noget for dig?

itch-viden
Morten Staal

Morten Staal

Inbound Marketing Specialist

Er inbound marketing noget for mig?

Er du i tvivl om inbound marketing er noget, din virksomhed kan få fordel af? Tag en uforpligtende snak med mig. Som certificeret inbound marketing specialist giver jeg gerne min vurdering. Har du brug for et fif eller råd, så hjælper jeg dig gerne.